Ga je mee op weg naar groei
We gaan het niet uitstellen hoor!
18 april 2022 

We gaan het niet uitstellen hoor!

Hi lieve vriend,

In de vorige blog vertelde ik je over iets waar iedereen mee te maken heeft… Het is een thema dat jou belemmert te bereiken en te worden wat je heel graag wilt… Het zorgt voor energieverlies en deuken in je zelfbeeld. Je wilt het niet, hebt het wel en je houdt het ook nog eens… Je zou bijna zeggen dat je er misschien wel een beetje vertrouwd mee bent geraakt… Of misschien schuif je het wel voor je uit om er écht iets aan te doen…

Uitstellen, morgen doe ik het, dan begin ik. Net als het liedje van Frans Duijts, Morgen is pas Morgen. Dan begin ik met lijnen, niet meer drinken, beter voor mezelf zorgen. 

Ik spoel eventjes terug naar 31 december 2021… Oudjaar. Je nam afscheid van 2021… Wat een jaar was dat hé… Maar goed, op 31 december 2021, stond dan dat nieuwe jaar voor de deur. Een jaar vol nieuwe mogelijkheden en kansen. Een jaar waarin je een hoop dingen anders kan doen, dan dat je ervoor deed…. Misschien had je goede voornemens en misschien had je ook een bucketlist voor wat je minimaal wilde bereiken in 2022…

Vandaag is het een prachtige dag, een dag waarin je een keuze kunt maken. Een keuze die je leven op de best mogelijke wijze kan gaan beïnvloeden. Een heel kwartaal, Q1 van 2022, is al voorbij. Het is voorbij gevlogen in mijn beleving. Ik heb me tot nu toe best goed aan mijn voornemens kunnen houden. Mede dankzij mijn grote voorbeelden en mijn partners, dat moet ik er wel bij zeggen…

Maar waar sta jij nu op dit moment eigenlijk? Hoever ben jij op koers van wat je wilde voor dit jaar? Ik hoop dat deze blog je even laat stilstaan bij alle fantastische dingen die jij tot nu toe al hebt weten te realiseren in 2022.

Maar als jij, zoals velen onder ons, een ontzettende uitsteller bent, zou het kunnen dat je je nu afvraagt welk doel van 2022 je al gerealiseerd hebt … Ik hoop het niet… Maar het zou zomaar kunnen dat ik hiermee een gevoelige snaar raak. En om eerlijk te zijn, hoop ik dat dan weer wel. Want als ik die snaar heb geraakt, dan hoop ik oprecht dat jij er ook bij stil gaat staan bij wat er allemaal mogelijk zou zijn zonder dat uitstelgedrag… Wat levert het jou nu eigenlijk meer op als je dit blijft doen… Of laten… Want uitstelgedrag gaat natuurlijk vooral om wat je niet doet, wat je eigenlijk wel zou moeten doen…

 Maar goed… Je bent dus niet de enige, mocht je dat enigszins geruststellen. Blijf er niet te lang mee lopen in ieder geval. Het is zo zonde van je tijd, je potentie en van je levensgeluk.

“Spijt voor de dingen die we hebben gedaan, kunnen verzacht worden door de tijd. Het is de spijt voor de dingen die we niet hebben gedaan die onomkeerbaar is.”
- Sydney Harris


 Ik ga het in ieder geval niet uitstellen je hier meer over te vertellen. Op 3 mei aanstaande neem ik je graag mee en open samen met jou de deuren naar jouw doelen en dromen. Fasten your seatbelts, ben je er klaar voor?

Tot dan!

Liefs, Claudia

Aanmelden kan heel makkelijk, here you go

Reactie plaatsen