Wat is jouw volgende stap in het leven?
Wat is jouw volgende stap in het leven?
23 augustus 2022 

Wat is jouw volgende stap in het leven?

Als jij weet wat jouw volgende stap is, en je bereid bent actie te nemen, dan ben je verder dan 98% van alle mensen, besef je dat? De meeste mensen denken er af en toe aan maar nemen geen actie. Velen wensen financiële onafhankelijkheid als ze zeggen dat ze toe zijn aan de volgende stap. Is dat zo? Is dat wat je hart je ingeeft of is het wat de wereld jou toefluistert op social media?

Ik denk er dan weer aan dat ik tijdens een opleiding van Tony leerde over de 7 levels diep tool. Hiermee ga je 7 levels naar binnen, in jouw innerlijke beleving, om te ervaren wat jij wenst, ten diepste, wat jou drijft, in je bezieling en waar je naar op weg bent, vanuit je allerdiepste behoefte en wensen.

Jij weet het

Niemand kan jou immers vertellen wat jij wenst, niemand anders dan jij weet wat jij wil en wat jouw volgende stap zal zijn. Niemand weet wat jij belangrijk vindt als jouw erfenis voor de wereld, wat jij achter wil laten. Niemand anders dan jij ervaart wat jij voelt en beleeft. Alleen jij weet hoe je lichaam reageert op hoe jij je leven inricht. Niemand anders dan jij beseft wat het betekent om terug te vallen, tekorten te hebben, ontevreden te zijn over wat je bereikt of realiseert, in je werk, relatie, maatschappelijke rol, je financiën. Dat is namelijk voor iedereen anders. Echt.

Toen wij middenin een faillissement zaten en er meer rekeningen waren dan inkomsten, had ik maar één doel, zorgen voor inkomen zodat we ons huis niet zouden verliezen, we de scholen konden betalen en er boodschappen gekocht konden worden. Er waren geen keuzes meer, alleen behoeften. Als je me toen had gevraagd wat mijn volgende stap zou zijn, zou ik aangegeven hebben, dat ik graag weer wilde slapen ’s nachts en niet meer bang wilde zijn om de brievenbus te openen, voor nog meer enveloppen met rekeningen. Ik wilde weer keuzes kunnen maken in plaats van geleefd worden door angst en behoeften.

Succesvol is een werkwoord

Wat me dreef om toch succesvol te worden? Ik besefte dat ik de controle terug moest nemen. Als kind had ik totaal geen controle. Mijn ouders scheidden en hertrouwden en deden dat nogmaals, we verhuisden, ik zag mijn grootmoeder die ik zo lief had niet meer door de families die uit elkaar vielen. Ik was volledig zonder controle. Toen al groeide er iets in mij dat sterker werd dan al het andere. Een honger om het beter te maken, niet alleen voor mijzelf, maar vooral voor anderen. Zodat mensen beseffen dat er om ze gegeven wordt, dat het beter kan, mooier, succesvoller, duurzamer, zorgelozer.

Wat dat kost?

Volledige inzet, iedere dag opnieuw leven volgens je honger en passie, omdat je weet dat het beter kan, dat het mogelijk is en je dat je kinderen en je geliefden gunt, maar ook je relaties. Meer succes? Pak grotere problemen aan. Het moet zo sterk worden, jouw passie en behoeften, zo solide, dat niets het kan stoppen.

Ik vertel je snel meer over de 7 levels deep, het zal jou ook absoluut helpen je waarom je ontdekken en daarnaar te gaan leven.  Het is een reis, en ik beloof je, het wordt emotioneel omdat je zelf een barricade omver werpt, je diep in je hart en brein ontdekt wie jij bent en waarom jij wilt wat je wilt. Het heeft mijn leven veranderd toen ik dacht dat ik niet dieper kon zinken na een fikse burn-out en ik daarna onterfd werd door mijn vader. Het maakte me sterker dan ooit ervoren, het voedde mijn wensen en dromen met meer invloed dan ik ooit beseft had dat mogelijk was. Het zal alles veranderen, je omgeving, omdat je die anders gaat zien. Je inzichten, omdat je met andere ogen gaat kijken. Je inzet, omdat er een kracht in je ontkoppeld wordt die je nooit vermoed had dat je bezat. Niets kan je meer stoppen, je onzekerheid verdwijnt omdat je kracht en groei groter worden en dat je angsten gaat verzachten, tot het opgelost wordt in steeds kleinere delen. Kleine delen die je per stuk kunt oplossen en kunt bekijken totdat je weet hoe je ermee om moet gaat. Je gaat alle sappen van het leven proeven, omdat het in overvloed bij je binnenkomt. Je opent de sluizen en weet dat je nooit meer teruggaat omdat je anders denkt, anders voelt en anders ervaart.

Voortdurend leren en groeien

Ik dacht ook zo vaak dat ik het allemaal al uitgedacht had. Nee, zo werkt het niet, het is een constant proces, het is een voortdurende leercurve. Je wil hierdoor blijven leren en ontwikkelen, blijven ontdekken en blijven groeien. Daarom blijf ik vol energie en verwachting nieuwe cursussen volgen, omdat ik weet dat ik dan de beste trainingen voor jou kan maken en deze met je kan delen. Dat zorgt ervoor dat ik blijf gaan, zonder te stoppen, zonder ooit mijn uitknop aan te willen zetten. En ja, ook ik word getest, ik krijg ongelukken, belandt in het ziekenhuis, kan weer niet lopen en ben weer aangewezen op krukken en een korset. Ik besef het, dat ik te snel ging, te hard en tot rust moest komen. Dat wordt door een akelig ongeluk hardhandig gerealiseerd. Onhandig? Absoluut. Pijnlijk? Oh ja! Was ik ooit zo uitgerust geweest zonder dat ongeluk? Nee, zeker niet, dan was ik blijven rennen. Was mijn relatie zo intens verdiept zonder deze afhankelijkheid? We zijn ervan overtuigd dat dit ons dichterbij elkaar bracht dan ooit. Soms moet je even loskoppelen en met andere ogen naar je leven kijken en beseffen waar je bent en waar je heen wilt. En wat daarvoor nodig is. Wat je relatie nodig heeft, je bedrijf, je baan, je familie.

Wat is echt belangrijk voor je?

Deze emotie, die je nu voelt, die je nu ervaart, dat maakt alles werkelijkheid.  Dat maakt jou tot wie je bent, dat is waarom je hart klopt en je je uit kunt strekken naar anderen. Je staat voor de brug, en je gaat erover. Je stapt naar voren omdat je weet en beseft dat daar jouw toekomst ligt. Je beseft dat de meest succesvolle mensen van de wereld enorm veel problemen hebben overwonnen, drama’s hebben beleefd en niets voor niets was. Ze hebben allemaal die brug moeten bouwen en zijn er toen overheen gegaan. Ben jij bereid de brug te bouwen voor anderen? Zodat anderen eroverheen kunnen gaan? Dat is de revolutie die jij zult realiseren. Omdat ik dit schrijf voor jou, zodat jij sneller en beter vooruit kunt komen. Je hebt alle ingrediënten in je.

Wat wil jij?

Wat jij gaat doen, is wat anderen gedaan hebben om het verschil te maken, te ontdekken wat ze werkelijk wilden. De tools en handvatten staan voor je klaar, je hebt de juiste mindset, de beste instelling, je wil leren, je wil groeien en je wilt jouw eigen versie maken van dit leven omdat je beseft dat dit jouw dag is, de dag die de Heer heeft gemaakt en jij het groot kunt maken.

Ik spreek je snel weer! Liefs,

Claudia

Reactie plaatsen