Wat is jouw unieke aanbod?
Wat is jouw unieke aanbod?
20 augustus 2022 

Wat is jouw unieke aanbod?

Wat is jouw unieke aanbod?

 

Als jij je geweldige product of dienst hebt samengesteld, dan is het tijd om het te gaan verkopen. Hoe? Door marketing in te zetten en duidelijk te maken aan jouw gewenste klanten dat jij uniek bent in wat je aanbiedt.

Wat is het allerbelangrijkste probleem dat jij oplost? Wat leer jij anderen hiermee? Wat is de meerwaarde? Loop er in detail doorheen zodat er geen enkel vraagteken meer bij jou is over jouw product of dienst.

Je marketing wordt namelijk een afspiegeling van de oplossing en jouw unieke benadering daarbij. Start met het schrijven van content hierover. Het wordt je dan steeds meer duidelijk wat de mogelijkheden zijn, de gedeelde kennis en de impact die je realiseert met jouw fantastische product of dienst.

Denk er dan aan, wat kopen mensen? 

Mensen kopen meerwaarde. Mensen kopen de uitkomst daarvan. Vertel dus niet alles wat het product zo geweldig maakt, vertel wat de uitkomst ervan is, en wat mensen eraan hebben om hun leven te verbeteren.

1. Wat is het probleem dat je oplost?

2. Hoe los je het probleem op?

Simpel is beter

Maak het simpel en gemakkelijk voor jouw klanten, toegankelijk en zonder teveel stappen om de deal te closen. Inspirerende mensen helpen te realiseren wat zij willen, door impact te maken met wat jij hen kunt leveren.

Jij laat dit zien door te tonen dat je een expert bent, dat je alles weet van hun probleem maar vooral van de mogelijkheid om het probleem op te lossen. Zorg dat je klanten weten dat jij dit vermogen hebt en de directe tools om hun leven beter te maken.

Hoe trek je jouw klanten aan?

Hoe zorg je dat jouw klanten jou leren kennen?

  1. Content/ schrijven, blogs, artikelen
  2. Video, tonen en laten zien wie je bent en wat je biedt
  3. Social media, gratis om jouw expertise en meerwaarde te delen

Kopen mensen marketing of sales? Nee, ze kopen voordelen en meerwaarde. Opsommen wat je allemaal levert is geweldig maar wat krijgen mensen precies? Wat is de uitkomst? Het moet een geweldige meerwaarde leveren waarmee ze impact kunnen maken, succesvol worden en bewonderd worden.

Je praat dus over je dienst of product, vanuit je hart, gedreven en enthousiast. Met kennis en expertise, met inzichten en uitkomsten. Jij levert datgene wat niemand anders kan en heeft. Concurrenten? Natuurlijk, die zijn er altijd en dat is goed. Want daarmee wordt duidelijk dat jij het beter kunt en doet, jouw gewenste klanten aantrekt omdat jij het vertelt en jij het weet, waarom jouw dienst of product zo bijzonder is. Jouw voordelen en uitkomsten zijn namelijk duidelijk, dat gaat veel verder dan een opsomming van ingrediënten. Jij brengt waarde in iemand leven. Dat gaat jou succesvoller maken dan wie dan ook.

Help mensen met kennis

Help mensen met jouw kennis, strek je uit naar anderen, en gebruik deze tools om te realiseren wat jij wilt met jouw business. Wordt je blij als je daaraan denkt? Geweldig, dat heb je nodig, die passie en die drive! Dat helpt jou de keuzes te maken om te realiseren wat jij wenst, omdat jij waarde toevoegt aan de wereld.

Als we het dichtbij onszelf houden, de cursussen van ClaudiavanHaeften geven mensen inzichten en directe tools om te realiseren wat zij wensen. Het helpt ze zelfs te ontdekken wat ze precies willen, en waarom ze dat willen. Hierdoor leren ze zichzelf beter kennen en ontdekken hun unieke eigenschappen, die ze aanscherpen en versterken door alsmaar kennis te blijven voeden. Investeren in jezelf is namelijk de beste investering die je kunt maken!

Wat kun jij een ander leren?

Denk aan jezelf, wat kun jij een ander leren, waar je echt veel van weet? Waar wordt jij echt blij van als je erover praat? Waar gaat je hart sneller van kloppen, waar sta jij graag voor op, waar loop jij de extra mile voor? Weet je het? Geweldig, daar ligt jouw passie, daar ligt je hart. Daar ben je goed in, daar kun je anderen mee helpen, daar kun je jouw unieke voorstel mee realiseren.

Hiermee realiseer je het begin van jouw eigen fantastische programma voor jouw leven.

Succes mijn vriend, op jouw passie,

Alle liefs,

Claudia

Reactie plaatsen