Wat is het belangrijkste in je leven?
Wat is het belangrijkste in je leven?
16 juli 2022 

Wat is het belangrijkste in je leven?

Hoe, waarom, wanneer.
Jouw leven, jouw financiën, jouw focus.

De wereld is aan het veranderen, jij verandert, hoe blijf jij in charge van jouw leven? Hoe neem jij controle over jouw financiën, jouw gezondheid, jouw succes? Je wilt het allemaal, spirituele welvaart, economische welvaart, relationele welvaart, individuele welvaart, financiële welvaart.

Hoe je dat realiseert en wat hiervoor nodig is, dat delen wij graag met jou. Wat je namelijk nodig hebt is de verbinding met anderen. De verbinding met andere mensen. Dat is de basis van jouw leven, in jouw persoonlijke en in jouw zakelijke leven.

Of je introvert of extravert bent, de verbinding met anderen geeft inhoud aan jouw leven. Zo zijn wij als mensen bedraad, met tentakels die zich uitstrekken naar anderen, al vanaf onze allereerste ademteug.

Ik heb dit geleerd door heel veel te lezen, te leren, te praten met leiders, te luisteren naar experts, te discussiëren met mensen die het succes op grote schaal gerealiseerd hebben.

En ik heb het zelf op bescheiden schaal effectief uitgevoerd, in 5 jaar organiseerden we het grootste en meest loyale vastgoednetwerk in Nederland en starten we een Academy die als de best beoordeelde geaccrediteerde academische vastgoedopleidingen aanbiedt. Dat is mooi en goed en waardevol.

Maar hoe je hier nou echt het allermeeste uithaalt, het allerbeste, zodat het jou levert en geeft wat jij wilt en wenst, hoe jij kunt delen en business kunt genereren, dat vertellen we jou hier, en nu.

Mijn naam is Claudia van Haeften en ik neem je mee op de opleidingen en trainingen die ik volgde bij Tony Robbins, Michael Pilarczyk, Robin Stevens en Dan Lok. Dit volgde op diploma’s voor MBA, bedrijfskunde, psychologie en nadat ik mijn 6 kinderen kreeg.

Maar dat is allemaal helemaal niet belangrijk.

Wat wel belangrijk is, is wat ik jou hierdoor kan vertellen omdat er zoveel kennis en informatie met me gedeeld is. Ik vermengde dat met empathie en levenservaring, met marktkennis en wat humor hier en daar.

Ok, genoeg als introductie, je wilt weten wat je hieraan hebt, en hoe je dit kunt gebruiken. Geweldig, daar ga ik je op meenemen. Het wordt een mooie reis die we samen gaan maken.
Heb je je riemen vastgemaakt? Iets te drinken en te snacken gepakt? Zit je comfortabel? Super dan ben je er klaar voor.

De cursussen die ik schreef tijdens de 4 dagen dat ik Tony Robbins volgde deze dagen kun je tegemoet zien bij  en Sociëteit Vastgoed Academy. Ik verheug me erop, wat een voorrecht al deze kennis, energie en eyeopeners met je te delen! Wat een cadeau dat ik dit mag volgen!

Liefs, Claudia

Claudia L. van Haeften MBA MSV Sociëteit Vastgoed
#psychologie #gezondheid #empathie #business #mba #groei #geloof #kracht #unleashthepowerwithin #kennis #liveyourbestlife #energie

Reactie plaatsen