Waarom ClaudiavanHaeften?
Waarom ClaudiavanHaeften?
02 september 2022 

Waarom ClaudiavanHaeften?

Vandaag vroeg mijn goede relatie, zakelijk partner en voorzitter van expertteam Osiris me naar de beweegreden om ClaudiavanHaeften te starten. Daar was ik erg blij mee, want het is zo belangrijk om duidelijkheid en transparantie te hanteren, de basis van de belangrijke integriteit en stimulans tot impact.

In de afgelopen 5 jaar dat ik Sociëteit Vastgoed mocht leiden en aansturen, kreeg ik vaak vragen uit het netwerk tot begeleiding in de vorm van coaching, leiderschapstraining, stimulans voor bijvoorbeeld presenteren en communicatie.

Reden om te gaan doen wat ik ook vóór de Sociëteit met heel veel plezier uitvoerde als ondernemer. Persberichten opmaken, artikelen publiceren voor relaties, copywriting invulling geven, cursussen schrijven én geven over persoonlijke groei en ontwikkeling.

Toen deze vraag hiernaar bleef groeien, vond ik dat het niet langer onder de stichting kon blijven vallen. Die was immers volledig bedoeld voor het vastgoednetwerk van de Sociëteit en het vastgoed kennisplatform van Sociëteit Vastgoed Academy.

Ik wilde het graag zuiver houden en startte dus een paar maanden geleden, managementbureau ClaudiavanHaeften. Zodat men mij ook kan boeken als dagvoorzitter, ook als dat bijvoorbeeld over presenteren, teambuilding, NLP, mindset of coaching gaat.

Ik hoop van harte dat hiermee de invulling van mijn dienstverlening helder en transparant is. Immers mijn journalisten-status heb ik altijd behouden, schrijven is, buiten vastgoed en verbinden, zeer zeker mijn passie.

Heb je hier vragen over, of wil je hier graag verder met me over in gesprek? Heel graag!

Ik kijk ernaar uit je te spreken en vertel je er graag meer over.

Alle liefs,
Claudia L. van Haeften MBA MSV

#mindsetcoach #trainingen #ontwikkeling #management #dienstverlening #coaching #copywriter #dagvoorzitter #paneldiscussie #leiderschap #leiderschapsontwikkeling

Reactie plaatsen