Starten met Business Coaching
Starten met Business Coaching
17 juli 2022 

Starten met Business Coaching

Stel, stel dat je na dit leven een video krijgt, waarin je te zien bent waarop je niet gekozen hebt voor je beste leven maar een video waarop je jezelf ziet als je niet gekozen hebt voor de beste versie van jouzelf. Kun je voorstellen hoe je je dan voelt? Wat je dan ziet? Zorg dat dit je niet gebeurt, voedt de beste versie van jouwzelf en kies voor jezelf, voor jouw leven, dat is het allerbelangrijkste in je leven, omdat je daarmee de liefde kunt geven aan anderen. Kiezen voor jou geeft jouw leven de kracht het de passe die jij nodig hebt, voor je werk, je succes, je financiën en je business.

Wil je een fantastisch leven? Ja, dat wil je, met alle invullingen met wat voor jou een fantastisch leven is, met jouw missie, met jouw relatie, gezondheid, en succes. Je familie, je leven, jouw manier, jouw wijze.

Hiervoor moet je naar de andere kant. ….wat houdt je tegen? Angst, dat is voor iedereen hetzelfde. Hetgeen jij nu kunt doen is de beslissing nemen en de beslissing uitvoeren, uitvoeren door actie te nemen. Wanneer? NU! Nu, ga je dat doen, nu, mijn favoriete woord! Nu kiezen voor jouw beste leven, nu kiezen om degene te zijn die je wilt zijn zonder uit te stellen, en niet langer bang te zijn. Ben je wel bang, ook daar zijn oplossingen voor, echt, beloofd.

Werkt een business coach?

Zakelijke bladen rapporteren regelmatig over het overweldigende succes van zakelijke coaching diensten. Van de ondervraagde zakelijke coaching klanten rapporteerde meer dan 85% financiële voordelen die veel hoger waren dan de investering die ze hadden gedaan om een businesscoach in te huren, en 70% rapporteerde verbeterde werkprestaties en communicatieve vaardigheden. Bedrijfsleiders meldden ook een toename van zelfbewustzijn - een van de krachtigste 'soft skills' die jij kunt ontwikkelen om jouw bedrijfsnetwerk op te bouwen - na het werken met een bedrijfscoach. Aanvullende onderzoeken tonen aan dat het werken met een businesscoach jou helpt om SMART-doelen te stellen en te bereiken en om vertrouwen te ontwikkelen in jouw vermogen om te krijgen wat je wilt.

Wat mag je van een business coach verwachten?

Wanneer je met een businesscoach werkt, huur jij een ervaren partner in voor duurzame bedrijfsgroei. Jouw businesscoach helpt jou jouw bedrijfsvisie helder te krijgen, zodat deze aansluit bij jouw persoonlijke en professionele doelen. Een coach heeft de zakelijke kennis om "door de bomen het bos te zien" en jou te helpen jouw werk dienovereenkomstig te prioriteren. Met een bedrijfscoach aan jouw zijde, krijg jij de mogelijkheid om belangrijke hulpmiddelen te gebruiken om jouw bedrijf te begrijpen: de missie, activiteiten, financiën, cultuur en algehele levensvatbaarheid. Terwijl je met een businesscoach werkt, ontdek jij een proces om uitdagingen aan te pakken, onevenwichtigheden te corrigeren en oplossingen te creëren die jouw bedrijf voorbereiden op succes op lange termijn.

Waarom zou jij een business coach bij ClaudiavanHaeften boeken?

De Saxion en Erasmus universiteit bevestigen beide dat bedrijfseigenaren en -managers om uiteenlopende redenen besluiten om met een bedrijfscoach te werken: 48% om een bedrijfstransitie te vergemakkelijken, 26% om als klankbord te fungeren en 12% om problemen aan te pakken die het bedrijf doen ontsporen. Misschien is jouw bedrijf net begonnen en heb jij hulp nodig om in de goede richting te gaan. Of misschien is jouw merk gevestigd, maar heeft het een plateau bereikt. Misschien verlies je personeel - of klanten - en weet je niet waarom. Of misschien evolueert jouw markt en heb jij hulp nodig om de veranderingen voor te blijven. Een ervaren bedrijfscoach is een mentor die naast je staat om je te helpen elke uitdaging die je hebt aan te gaan.

Wat zijn de kosten van business coaching?

Wanneer jij overweegt te investeren in zakelijke coaching diensten of enige andere vorm van zakelijke hulp, wil je nadenken over jouw rendement op jouw investering en of het rendement dat de kosten rechtvaardigt of niet. De coaching diensten van ClaudiavanHaeften hebben een staat van dienst in het produceren van eersteklas resultaten. Je wordt gecoacht in alle facetten van het runnen van een bedrijf, van je interpersoonlijke vaardigheden tot je technische knowhow. Wanneer je op de resultaten kunt vertrouwen, worden de kosten van zakelijke coaching diensten een middel om een doel te bereiken. Plan jouw gratis sessie van 30 minuten met een Inner Circle Coaching Specialist om meer te weten te komen over de kosten om te investeren in Claudia's zakelijke coaching diensten.

ClaudiavanHaeften ’s zakelijke coaching-diensten

Door de zakelijke coaching diensten van Claudia te in te zetten, kun jij elk doel dat jij hebt, bereiken. Elke ClaudiavanHaeften Inner Circle Business Coach is getraind in Claudia's beproefde methodologieën en technieken, die honderden bedrijven en uitvoerende managementteams hebben geholpen om hernieuwd succes en exponentiële groei te ervaren. Door je te concentreren op het heden en de toekomst, krijg je tastbare kennis die je onmiddellijk kunt toepassen om jouw bedrijfsresultaten te laten groeien. Met een ClaudiavanHaeften Inner Circle Business Coach als jouw gids, maak jij een plan voor geometrische groei en ongekend succes. Jouw bedrijfscoach leert jou en jouw bedrijf kennen en geeft jou persoonlijke, 1:1-begeleiding om jou te helpen jouw grootste doelen te bereiken en aan de specifieke behoeften van jouw organisatie te voldoen. Met meer coaching ervaar je steeds meer succes. Het opnemen van zakelijke coaching diensten voor elk lid van jouw executive team kan resulteren in explosieve, exponentiële groei.

Meteen een afspraak maken? Fijn! Mail even naar info@claudiavanhaeften.eu of bel naar 0627058824, Claudia vertelt je graag meer over wat wij voor jou mogen doen!

Tot snel!

Team ClaudiavanHaeften


Reactie plaatsen