Boek bij Claudia van Haeften jouw spreker
CLAUDIA VAN HAEFTEN

Boek bij Claudia van Haeften Consulting

jouw sprekers of dagvoorzitter

CLAUDIA VAN HAEFTEN

Sprekers bepalen het succes

Sprekers op jouw meeting of event bepalen het succes.  Wij bieden je de mogelijkheid professionele sprekers te boeken, zodat dat succes reeds van tevoren vaststaat. Want, als je een kans ziet, pak die dan. Claudia schrijft niets van haar succes toe aan geluk. In plaats daarvan geeft ze altijd aan dat er ontelbaar veel genade en zegeningen zijn geweest, maar zeker ook evenveel kansen. De sleutel tot succes is om te herkennen wanneer kansen voor je liggen en deze te grijpen. Dus hoe zit het met geluk? "Geluk is voorbereiding op het moment dat de kans zich voordoet", dat leerde ze van Oprah Winfrey. Want als je niet voorbereid bent, en als je niet op zoek bent naar die kans, dan zal geluk je niet vinden.

CLAUDIA VAN HAEFTEN

Dagvoorzitter & meetings

Claudia van Haeften Consulting is ook jouw kennispartner voor het boeken van goede sprekers & professionele dagvoorzitters, experts & ervaringsdeskundigen voor bijeenkomsten, netwerkevents, verandertrajecten, inspiratiesessies, congressen en seminars. 


De sprekers en dagvoorzitters die verbonden zijn aan Claudia van Haeften Consulting zijn stuk voor stuk gespecialiseerd. 

Daardoor zijn wij altijd in staat inspirerende en motiverende sprekers of dagvoorzitters te verbinden aan jouw event. Natuurlijk kun je naast het boeken van sprekers en dagvoorzitters Claudia van Haeften Consulting ook inschakelen voor het  organiseren van workshops, kennistafels, webinars, congressen of boardroom sessies.

#atyourservice

Sprekers die jij vandaag kan boeken
via Claudia Van Haeften Consulting

Ron van Bloois

Impactful education, inspiration and businessclaudia-van-haeften-contact

Claudia van Haeften

Business groei en persoonlijke ontwikkeling door netwerk-verbinding en kennisdeling.
Koen de Haan

Koen de Haan

Coach & Scientist in High Performance Sportssociëteit vastgoed
Zakenman, ondernemer, vastgoed expert, trainer en motivatie inspirator


Leidende Motivatie & Impactvolle Sprekers

De wereld voorwaarts leiden, kennis delen  om elkaar te versterken, met één publiek tegelijk. Jouw directe go-to-bron voor inspirerende sprekers, directe inzichten in de beschikbaarheid van data, spreker-suggesties en een naadloze uitvoering van jouw evenementen. 

Sinds 2017 boeken wij toonaangevende sprekers voor internationale evenementen. Van keynote tot sprekers na het diner, onze lijst van leiders is uitgegroeid tot een schat aan branches, onderwerpen en academische studiegebieden. We zijn hiermee een van de toonaangevende sprekersbureaus in Nederland geworden,  erkend voor onze service gerichte boekingsservice.

Met relaties en partners over de hele wereld, van Cannes tot München, hebben we genetwerkt met wereldsprekers en hun uiteenlopende perspectief op internationale conferenties en beurzen gedeeld. Ons team heeft meer dan een decennium besteed aan het versterken van partnerships voor evenementen, waardoor Claudia van Haeften Consulting het best gewaardeerde boekingsbureau is geworden.

Geïnteresseerd? Contact ons vandaag nog