Claudia van Haeften

Over

 ClaudiavanHaeften, Management Consulting

Samenhang, verbondenheid & vertrouwen

Claudia is een super connector en als geen ander in staat mensen te verbinden, omdat ze altijd uitgaat van wat wél kan, wat het beste is voor haar relaties en de meerwaarde die ze wil bieden. Naast een succesvolle loopbaan als auteur, psycholoog, coach en PR professional is zij echtgenote, moeder van 6 en Nana van 9. Vanuit haar enthousiaste bezieling en brede kennis is zij al decennialang actief met coaching, schrijven, verbinden en versterken van anderen.

In 2015 richtte zij VHCM op, na 20 jaar in de vastgoedsector werkzaam te zijn geweest in diverse management- en bestuursfuncties. VHCM werd al snel een begrip voor journalistieke invulling. Het (inter)nationale projectmanagement wordt ingevuld door haar echtgenoot.

In 2017 volgde stichting Sociëteit Vastgoed, het loyale kwaliteitsnetwerk voor kennis- en businessgroei in de vastgoedsector. Dit groeide in 5jaar uit tot 700+leden en evenzoveel samenwerking-partners waarbij persoonlijke relaties en maatschappelijke belangen zoals circulariteit, gezonde steden, zorgvastgoed, de woningbouw en wellbeing een belangrijke rol spelen.  

In 2018 werd Sociëteit Vastgoed Academy gelanceerd, met vastgoedkunde-opleidingen en cursussen om de kennis die aanwezig is in het netwerk te bundelen en aan elkaar ter beschikking te stellen. Door de focus te leggen op delen, samenwerking en innovatie wordt blijvend invulling gegeven aan zakelijke ontwikkeling, groei en overall succes. 

In 2021 was het tijd voor CHEPRI, hét netwerk voor particuliere beleggers met een sterke focus op kwaliteit en professionalisering. Een mooi vervolg op de online Academy met een App vol vastgoededucatie die eveneens door de Sociëteit Vastgoed & Co. organisatie werd opgericht.

In 2022 vervolgde Claudia met de realisatie van unieke expertteams voor Thought Leaders in de diverse assetklassen waarmee de vastgoedsector verder versterkt en gevoed werd. Een van de projecten werd actief samenwerken en kennisdelen bij het Masterplan van de gemeente Amsterdam en expertteam ISIS voor betekenisvol bouwen, beleggen en ontwikkelen. 


Claudia's doelstelling is door het betrokken en gericht stimuleren van professionals een optimalisatie te realiseren die impactvol en duurzaam is.Claudia van Haeften

Je hebt maar zoveel uren in een dag. Als jij een beperkte hulpbron - jouw tijd - blijft verhandelen om meer inkomsten te verkrijgen, zul je  uiteindelijk verlies lijden. In plaats van je tijd in te ruilen voor geld, moet je bedenken hoe je je geest kunt gebruiken om in plaats daarvan rijkdom en vrijheid te creëren.

" Het is nu tijd onze energie, kennis en positieve levenshouding in te zetten om jou te helpen door de kracht van delen in te zetten. Omdat dit resulteert in een sterke visie en in te vullen toekomstverwachting".

De enige manier om te schalen is door jouw bedrijf te laten groeien. Behandel teamleden als ondernemers om meer ondernemers voor jouw bedrijf aan te trekken. Geef ze de stimulans om te presteren en besteed daarmee  110% van hun tijd, energie en arbeidsethos.

claudiavanhaeften

Professioneel Bureau

ClaudiavanHaeften is een professioneel bureau waar jij persoonlijke en professionele groei kunt boeken, dé sprekers vindt, de beste copywriting kunt boeken en toegang krijgt tot Claudia's Inner Circle. 

Hier ervaar je hoe coaching op inspirerende wijze optimaal ingevuld wordt, met concreet succes. Hier ontvang jij  toegang tot nieuwe inzichten en oplossingen. Jouw weg naar groei en vrijheid.


Nog meer? Jazeker!

Je bent een druk persoon. Je hebt misschien een klein team dat met je samenwerkt, maar als ondernemer en top manager heb je veel te doen. En dat belemmert je vermogen om te schalen en je eigen groei op de agenda te zetten. ClaudiavanHaeften biedt de mogelijkheid om online trainingen te volgen in jouw eigen tijd, terwijl je door de begeleidende gesprekken een onvergetelijke ervaring realiseert.


Je kunt hier de directe invulling realiseren om de dagvoorzitter en of Keynote spreker voor jouw meeting of symposium te boeken. Professionele persberichten en copywriting maken wij direct voor je op zodat wij jou alle tools bieden om effectief invulling te geven aan het volgende level van jouw business groei en ontwikkeling.


Erkend Leerbedrijf

Claudia van Haeften

Wat mag ClaudiavanHaeften voor jou doen?

Claudia's ervaring is de basis van ruim 35 jaar om nu kennis, inspiratie, connecties en zelfstudie te bieden aan diegenen die transformatie, vervulling en succes zoeken buiten traditionele educatie.
In tegenstelling tot veel zogenaamde zelfhulpgoeroes, wil ClaudiavanHaeften waarde leveren aan professionals, en deze passie en toewijding zijn op elk niveau zichtbaar. Ze is niet tevreden met het simpelweg aanbieden van kennis, netwerk en informatie; zij zet zich serieus in om anderen te helpen hun leven te verbeteren. Impact is voor Claudia intens belangrijk. Zij beseft dat financiële vrijheid 100% mogelijk is, net als een waardevol leven en het begint allemaal met jouw mindset!

Claudia van Haeften

Join the CvH Family

Ontvang onze laatste tips via email.
Schrijf je nu in