Claudia van Haeften

Over

 ClaudiavanHaeften, Management Consulting

Samenhang, verbondenheid & vertrouwen

Claudia is een super connector en als geen ander in staat mensen te verbinden, omdat ze altijd uitgaat van wat wél kan, wat het beste is voor haar relaties en de meerwaarde die ze wil bieden. Naast een succesvolle loopbaan als auteur, psycholoog, coach en PR professional is zij echtgenote, moeder van 6 en Nana van 9. Vanuit haar enthousiaste bezieling en brede kennis is zij al decennialang actief met coaching, schrijven, verbinden en versterken van anderen.

In 2015 richtte zij VHCM op, na 20 jaar in de vastgoedsector werkzaam te zijn geweest in diverse managementfuncties. VHCM werd al snel een begrip voor journalistieke invulling. Het (inter)nationale projectmanagement werd ingevuld door haar echtgenoot.

In 2016 volgde stichting Sociëteit Vastgoed, het loyale kwaliteitsnetwerk voor kennis- en businessgroei in de vastgoedsector. Dit groeide in 3 jaar uit tot 500+leden en evenzoveel samenwerking-partners waarbij persoonlijke relaties en maatschappelijke belangen zoals circulariteit, gezonde steden, zorgvastgoed, de woningbouw en wellbeing een belangrijke rol spelen.  

In 2017 werd Sociëteit Vastgoed Academy gelanceerd, met vastgoedkunde-opleidingen en cursussen om de kennis die aanwezig is in het netwerk te bundelen en aan elkaar ter beschikking te stellen. Door de focus te leggen op delen, samenwerking en innovatie wordt blijvend invulling gegeven aan zakelijke ontwikkeling, groei en overall succes. 

In 2021 was het tijd voor CHEPRI, hét netwerk voor particuliere beleggers met een sterke focus op kwaliteit en professionalisering. Een mooi vervolg op de online Academy met een App vol vastgoededucatie die eveneens door de Sociëteit Vastgoed & Co. organisatie werd opgericht.

In 2022 vervolgde Claudia met de realisatie van unieke expertteams voor Thought Leaders in de diverse assetklassen waarmee de vastgoedsector verder versterkt en gevoed werd. Een van de projecten werd actief samenwerken en kennisdelen bij het Masterplan van de gemeente Amsterdam en expertteam ISIS voor betekenisvol bouwen, beleggen en ontwikkelen. 

Claudia's doelstelling is door het betrokken en gericht verenigen, zowel business als maatschappelijke betrokkenheid in een veranderende wereld impactvol en duurzaam invulling te geven.

Claudia van Haeften

Claudia bouwt, voedt en stimuleert met succes door mensen op de meest energieke wijze te versterken in hun creatie, ambitie en persoonlijkheid. De basis is steeds gefundeerd op loyaliteit en geven. Groei en waarde worden hierdoor gevoed. Succes en geluk gecreëerd. Dat is haar doel.

" Het is nu tijd mijn energie, kennis en positieve levenshouding in te zetten om anderen te helpen door de kracht van delen in te zetten. Omdat dit resulteert in sterke verbindingen.

"Ik doe niets liever dan mensen die bereid zijn te delen, met elkaar te verbinden, zodat geweldige mensen steeds opnieuw ervaren dat dit hun levens concreet optimaliseert. Relaties worden versterkt, bedrijven renderen, innovatie en implementatie groeit. Dit maakt mij een gelukkiger mens en deze energie breng ik vol overgave weer opnieuw in door impact te maken voor en met anderen." 

claudiavanhaeften

Professioneel Bureau

ClaudiavanHaeften is een professioneel bureau waar jij persoonlijke en professionele groei kunt boeken, dé sprekers vindt en toegang krijgt tot Claudia's Inner Circle. 

Hier zie je jouw coaching op inspirerende wijze optimaal ingevuld worden, met concreet succes. Hier ontvang jij toegang tot nieuwe inzichten en oplossingen. 


Nog meer? Jazeker!

ClaudiavanHaeften biedt de mogelijkheid om online trainingen te volgen terwijl je door de begeleidende gesprekken een onvergetelijke ervaring realiseert. De directe toepassing om de dagvoorzitter en of Keynote spreker voor jouw meeting of symposium te boeken. Professionele persberichten en copywriting maken wij direct voor je op zodat wij jou alle tools bieden om effectief invulling te geven aan het volgende level van jouw business groei en ontwikkeling.

Erkend Leerbedrijf

Claudia van Haeften

Wat mag ClaudiavanHaeften voor jou doen?

Claudia's ervaring is de basis van ruim 25 jaar om nu kennis, inspiratie, connecties en zelfstudie te bieden aan diegenen die transformatie, vervulling en succes zoeken buiten traditionele educatie.
In tegenstelling tot veel zogenaamde zelfhulpgoeroes, wil ClaudiavanHaeften echt waarde leveren aan mensen, en haar passie en toewijding zijn op elk niveau zichtbaar. Ze is niet tevreden met het simpelweg aanbieden van kennis, netwerk en informatie om alsmaar meer geld te verdienen; zij zet zich serieus in om anderen te helpen hun leven te verbeteren. Impact is voor Claudia intens belangrijk. Zij helpt mensen beseffen dat financiële vrijheid 100% mogelijk is, net als een waardevol leven en het begint allemaal met jouw mindset!

Claudia van Haeften

Join the CvH Family

Ontvang onze laatste tips via email.
Schrijf je nu in