Leiderschap
Echte leiders gezocht
08 februari 2022 

Echte leiders gezocht

Member van onze fantastische vastgoedfamilie,

Wat is het fijn weer goed nieuws met jou te delen. De afgelopen weken of eigenlijk maanden, ben ik weer enorm op onderzoek uitgegaan naar een verdere ontwikkeling van mijn persoonlijke zoektocht. Een zoektocht naar geluk, energie (daar kun je altijd meer van gebruiken), naar leiderschap (want dat is super actueel en enorm belangrijk, zeker in onze sector) en naar een verdieping. Een verdieping in mijn waarom, ja inderdaad de invulling van de Golden Circle, en een van de meest gebruikte cursussen in de online omgeving, waar ik altijd weer naar terugkeer.  Waarom doe je wat je doet en waarom wil je dat inzetten om anderen verder te helpen?

Om mezelf daarmee te voeden heb ik vol enthousiasme cursussen gevolgd van Tony Robbins, Dean Graziosi en een aantal andere levenskunstenaars. 

Enorm veel inspiratie kreeg ik daarvan, en nieuwe inzichten, over verbetering, versterking, beter naar je intuïtie luisteren. Ik ging dan het liefst als de wereld nog sliep naar beneden, naar de keuken, zette de blower extra hard op warme lucht, maakte een grote pot thee, en terwijl de hondjes naast me kropen kon ik dan uren luisteren en kijken naar deze unieke persoonlijkheden die me voorbeelden toonden, van alles wat je wenst dat mogelijk is.  Wat een energie kwam daaruit vrij!

Deze ochtenden bleken een grote bron van waarde en energie op te leveren, waar mijn honden me dankbaar voor waren, want in plaats van wachten, trokken we er nu zodra het licht werd op uit. Geen klein rondje tot de hoek van de straat, maar echt even het bos in samen. De wereld wakker te zien worden, het douw nog op de bladeren te zien, de takken onder je voeten te horen breken. De geur van de natuur. Je kunt je voorstellen wat een ander begin van de dag ik hierdoor had.

Om dit met jou te delen, deze inspiratie over de ladder van invloed, de energieboost, de toepassingen voor samenwerking, de invulling van leiderschap, waarbij je met je team van gelijkgestemden een enorm resultaat kunt realiseren, daar wilde ik jou allemaal heel graag op meenemen. 

Dat werd nog eens versterkt omdat we dankzij Sociëteit Vastgoed podcasts op gingen nemen over dit onderwerp met bijzondere leiders als Roel van de Bilt, Bart van Twillert en Jack Hommel. Een eer en privilege om met deze bevlogen teammanagers en directieleden in gesprek te kunnen gaan, en te beluisteren hoe zij al decennia lang de top van de sector weten te begeleiden.  Het werd nog beter toen we ook een live meeting over leiderschap in de gebouwde omgeving gingen organiseren.

Opnieuw samen met unieke leiders, Frits Sissing (ja de Bekende en sympathieke Nederlander) die zijn levensinvulling met ons deelde. Met Lydia Bos, auteur van een bestseller over leiderschap: Echte Leiders gezocht. En Koen de Haan, trainer van Olympische Teams, die gedreven personen van landskampioen naar een wereldkampioenschap weet te begeleiden.  Hoogtepunten!  Ik was zo vol van al deze inspiratie, geweldige content en nieuwe inzichten die ik mocht ontvangen en proeven, dat ik 2 cursussen schreef die toegevoegd zijn aan de online ledenomgeving. 

De wereld vraagt om sturende leiders. Ik neem je hiervoor stap voor stap mee, alsof ik je persoonlijk train. Verheug je op inspirerende uitingen, motiverende audio-oefeningen, én de belangrijkste fragmenten en interviews met wereldleiders. “Jij kunt met anderen coalities bouwen, in een ruimte waarin jij jouw veelzijdigheid gaat invoeren om een veelzijdige kijk op jouw leiderschap te realiseren”.

Ik wens je ontzettend veel plezier, nieuwe inzichten en energie als je deze cursussen leest,  de oefeningen uitvoert of je gewoon laat meenemen door de inzichten die ik mocht ontvangen, en nu weer met jou deel. Heb je interesse die persoonlijke business coaching concreet in te zetten, geweldig, dan gaan we samen aan het werk. Ik deel graag de link, zodat je een kijkje kunt nemen wat dit voor jou kan betekenen.

Dank voor je input als je de cursussen gedaan hebt, want ik ben enorm benieuwd naar jouw reactie. 

Natuurlijk ben ik alweer bezig met de volgende cursus, want het is zo waardevol deze kennis met je te kunnen en mogen delen.  

Verheug je op inspirerende uitingen, motiverende oefeningen, én de belangrijkste fragmenten en interviews met wereldleiders.
Tot live bij een van de meetings van onze geweldige vastgoedfamilie, of online bij een van onze sessies. 

Ik kijk als altijd uit naar jouw komst!

Lieve groet, Claudia

Reactie plaatsen