Leiderschap in een veranderende sector
Leiderschap in een veranderende sector
26 april 2022 

Leiderschap in een veranderende sector

Je herinnert je zeker nog wel de geweldige sessies die we organiseerden bij Sociëteit Vastgoed met Koen de Haan, trainer Olympische Teams en Ron van Bloois, docent op onze Academy. Echt geweldig dat we hier zoveel lovende reacties op ontvingen.

Het zal je dan ook niet verbazen dat we besloten dit te vervolgen.

Niet alleen door een mastermindsessie te organiseren op ons kantoor, en gasten uit te nodigen, maar door dit aan te bieden aan onze relaties en leden als intercompany training. En daar werd opnieuw enthousiast op gereageerd. Een aantal van de leden van de Sociëteit heeft hier inmiddels gebruik van gemaakt, en een aantal staat op de wachtlijst om hiermee te starten. 

Dat is eigenlijk wel logisch. Want steeds meer bestuurders, leiders en professionals hebben thought leadership als speerpunt in hun strategische plannen staan. 

We merken dat onze samenleving is op allerlei fronten aan het transformeren is en van organisaties wordt verwacht dat ze een stap naar voren zetten en een progressieve rol innemen bij deze transformaties. Om dat te begeleiden hebben onze organisaties leiders nodig die het positieve verschil kunnen maken. Voor zichzelf, hun team én hun organisatie.

Wat houdt thought leadership precies in?

En hoe kun je het ontwikkelen en daadwerkelijk in praktijk brengen? Wij zijn als ClaudiavanHaeften enorm trots dat we deze training en begeleiding aanbieden met een verfrissende kijk en concrete handvatten.

Wat betekent bijvoorbeeld een succesvolle thoughtleadershipstrategie?

We nemen je daar graag op mee. "Deze strategie staat of valt met het durven uitdragen van vernieuwend perspectief op belangrijke thema’s die raken aan de strategie én de maatschappij. Hoe ontwikkel je zo’n nieuw point of view? Hoe betrek je medewerkers en andere stakeholders daarbij? Hoe vertaal je je vernieuwende perspectief naar de praktijk en bouw je vertrouwen bij stakeholders en de daarbij behorende koers? En wat betekent dat voor leiderschap en communicatie?

Koen, Ron en Claudia delen op bevlogen wijze en aan de hand van een aantal beproefde en bewezen actuele thoughtleadershipcases hoe organisaties dit kunnen doen. Zo geven de professionals jou een kijkje in de diverse keukens van organisaties. En ze laten zien hoe ze bedrijven begeleidden die voor een alternatieve koers kozen door te vertrekken vanuit vernieuwende zienswijzen en die te vertalen naar concreet gedrag en resultaat. Realistische praktijkcases die niet alleen laten zien wat voor deze organisaties werkte, maar óók waar hun uitdagingen en tegenslagen zaten.

Ben jij die bestuurder, leider of professional die thought leadership op de strategische agenda heeft staan? Dan is dit jouw mogelijkheid om de gewenste strategie en positionering vorm te geven.

Je kunt hiervoor direct contact met ons opnemen zodat wij een plan op maat voor jou realiseren. We kijken ernaar uit!  Lees snel even verder of mail direct naar info@claudiavanhaeften.eu, dan nemen wij direct contact met je op.

Tot ClaudiavanHaeften!

Reactie plaatsen