Wat zijn Business Masters Principes? | Business Masters Academy
Wat zijn Business Masters Principes?

Wat zijn Business Masters Principes?

Wat zijn Business Masters Principes?

Business Principes zijn de kenmerken die een Master van Succes en Welvaart beheerst en daarmee zijn passie voedt en zijn stimulans continu in de versnelling zet, Het is de nooit stoppende leercurve die het leiderschap beweegt activeert en vooral de Principes die jouw talenten en persoonlijke vaardigheden aanscherpen, tegen het licht houden en versterken en optimaliseren. Hiermee krijg jij jouw Business naar ongekende hoogten en worden succes en geluk jouw vaste partners in het leven.

Succesvol leven

Dromen, samengevoegd met realiteit en een sterke vastberadenheid zorgen voor een succesvol leven. Het is de essentiële invulling van het leven waar je naar op weg bent, het leven waar je naar hunkert. Een leven waarin welvaart en het groeien van jouw onderneming elke dag opnieuw een nieuwe verdieping bereiken. Omdat jij Meester bent in sociale vaardigheden en deze hebt weten te combineren met kennis en informatie.

In de cursus gaan we jou motiveren en nieuwe inzichten geven. Je meenemen op de details van een open mindset. Je kennis laten maken met leiderschapskenmerken, zodat jij kunt kiezen welke leider je wenst te zijn. 

Opmerkelijke successen en leiders

Wij delen met jou de opmerkelijke successen die wij en andere ondernemers hebben ondervonden, zodat jij de fouten zal herkennen, maar niet hoeft te maken. Of ze in ieder geval niet vaker zal maken dan nodig is, om te leren, te groeien en te ontwikkelen.

Business Principes

Er worden business principes met je gedeeld die onconventioneel zijn, vernieuwend, verrrijkend en waardevol voor jouw verdere zakelijke leven, omdat jouw persoonlijke leven hier direct de vruchten van gaat plukken. Je kunt honderden boeken lezen, evenzoveel webinars volgen of elke dag video"s op YouTube bekijken over dit onderwerp.

Dat hoeft niet, wij hebben dat al voor jou gedaan. 

Lees de praktische lessen, direct toepasbare hoekstenen van groei, innovatie, succes en de volledige mogelijkheid in alle opzichten onafhankelijk te zijn, ook financieel. Denk groot, en dan nog iets groter, en daarna nogmaals. Groot is niet groot genoeg voor jou.

Jij wilt het beste, het mooiste, het fijnste en je wilt het nu. It's your lucky day, jij gaat daar nu kennis mee maken en iedere keer een hapje nemen van de content die voor je klaar staat. In geschreven vorm, zodat je het over kunt lezen en nog eens op kunt zoeken, dat is met film een stuk lastiger. 

Maak kennis en voed je met nieuwe inzichten

Maak nader kennis met kracht en zwaktes, met mogelijkheden en dingen waar je afstand van wilt nemen. Met beslissingnemende mogelijkheden die je voorgoed vaarwel laten zeggen tegen middelmatigheid. Jij bent geboren om de beste te zijn, de ster te zijn in je eigen leven. Je hebt al een hele reis afgelegd om hier te komen. Dit is geen eindpunt, dit is je begin.

Markeer deze dag in je agenda, je zult deze dag nooit meer willen vergeten en anderen hierover gaan vertellen.

Dit is jouw dag, de dag dat jij begon aan een nieuwe reis. Een reis die jou gaat brengen wat je altijd al wilde en tot voor kort onmogelijk had bevonden. Je maakt kennis met bewezen adviezen en geteste leidraden, je leest over directe financiële successen en groei van je bedrijf waardoor jijzelf door jouw andere mindset sterker en beter wordt in alles wat je doet en wat je bent.

Maak een foto van jezelf, je wilt je deze dag herinneren.

Welkom bij Business Principes, de deur gaat open naar jouw nieuwe leven, de weg van welvaart, succes en geluk.  

Bekijk gerust even de 30 minuten film van Ray Dalio, die ons ertoe aanzette al deze kennis en expertise met jou te willen delen. 

Gemotiveerd? Interesse? Klaar? Laten we beginnen!!

Claudia van Haeften
Business Masters Academy

BMA Kennisbank