Je gezondheid lieve vriend, hoe zit het daarmee?
Je gezondheid lieve vriend, hoe zit het daarmee?
22 september 2022 

Je gezondheid lieve vriend, hoe zit het daarmee?

Lieve vriend, gezondheid is alles.


Maar in een leven vol eisen, laten we onze gezondheid vaak pas op het einde van onze prioriteitenlijst tot recht komen...


Totdat een gezondheidsuitdaging of zelfs een crisis ons dwingt een pauze te nemen en stil te staan bij de geweldige lichamen die ons elke dag dragen.


Claudia ervoer haar eigen pijn en lijden rondom gezondheid...Zij kreeg te horen dat de uitdagingen van haar artrose onomkeerbaar waren. Zo ontdekten wij dat er veel meer mensen waren die hier niet mee te koop liepen maar er wel dagelijks mee dealden.


Tony Robbins bijvoorbeeld. En toen hij die pijn eenmaal voelde, wilde hij nooit meer dat een ander mens het zou ervaren.

Hij raakte geobsedeerd door het biohacken van het lichaam en interviewde meer dan 100 van de grootste wetenschappers, artsen en pioniers in regeneratieve geneeskunde om de nieuwste doorbraken te ontdekken en schreef het NY Times #1 bestsellerboek Life Force.


En weet je wat hij vond?


Dat er een eenvoudige bloedtest is die je kan helpen te zien wat er op dit moment in je lichaam gebeurt, voordat iets een grote uitdaging wordt. Na een overweldigende respons op Tony's boek Life Force, werd de Lifeforce Diagnostic geboren: een plek waar je de antwoorden kunt krijgen die je nodig hebt om een betere kwaliteit van leven te leiden, zelfs tot op hoge leeftijd.


Pijn, vermoeidheid, lethargie en hersenmist horen niet alleen bij ouder worden. Wij willen net als Claudia en Tony dat je weet dat er een betere kwaliteit van leven voor je is, ongeacht je leeftijd...


Laten we starten met je te vertellen wat de Lifeforce Diagnostic voor jou kan doen?


Hier zijn 5 biomarkers die, als je ze meet en begrijpt, je waardevolle inzichten zullen geven over waar je minder pijn en meer vreugde in je lichaam zou kunnen ervaren...Geschat wordt dat tot 40% van de wereldwijde volwassenen dit onvoldoende heeft, en 6% heeft zelfs een volledig tekort aan vitamine D, een essentiële voedingsstof die gezonde botten, het immuunsysteem en de neurologische functie ondersteunt. Vermoeidheid, lethargie en spierzwakte zijn slechts enkele van de waarschuwingssignalen.


2. Magnesium


Magnesium ondersteunt meer dan 300 enzymatische processen in het lichaam, wat betekent dat elke cel in je lichaam magnesium nodig heeft om te functioneren. Toch krijgt 48% van de wereldburgers niet genoeg. Dat kan van alles tot gevolg hebben, van een laag energieniveau tot hersenmist, tot slecht herstel en slaap.


3. DHEA


DHEA is een hormoon dat achter de schermen werkt om geslachtshormonen te helpen produceren, waaronder testosteron en oestrogeen. DHEA piekt in de vroege volwassenheid en neemt langzaam af met de leeftijd. Testen op DHEA helpt jou te begrijpen of jouw klieren werken zoals ze zouden moeten, en niet bijdragen aan dips in energie, cognitie of seksuele functie.


4. Testosteron


Het primaire mannelijke geslachtshormoon dat bij mannen in de testikels wordt geproduceerd, en in kleinere doses in de eierstokken van vrouwen, reguleert alles, van bot- en spiermassa tot vetverdeling, tot libido, energieniveaus en stemming.


5. IGF-1

Een ander hormoon dat afneemt met de leeftijd, IGF-1 vertelt je botten en spieren om te groeien, dus zonder dit hormoon kun je spiermassa en uithoudingsvermogen verliezen en lichaamsvet en vermoeidheid krijgen.

Benieuwd waar jij staat?

Zodra jij jouw baseline kent, en beseft wat jouw lichaam nodig heeft, kun je eraan werken om het te geven wat het jou geeft, de mogelijkheid om te werken, te leven, lief te hebben, te presteren en te excelleren. Jouw lichaam heeft het nodig dat jij ervoor zorgt, zoals het voor jou zorgt om jou energie, vitaliteit, levensduur en meer te kunnen blijven maximaliseren...

Ga VANDAAG nog aan de slag met het verbeteren van uw kwaliteit van leven.

Onze lichamen zijn ongelooflijk.

En we vragen VEEL van hen.

Toon je lichaam wat liefde door een paar proactieve stappen te nemen, zodat je de geweldige JIJ kunt blijven en het leven ten volle kunt leven.

En zorg ervoor dat jij dit deelt met een geliefde die zich mogelijk moet controleren op het optimaliseren van het welzijn!

Proost op het denken aan onze gezondheid, voordat het een uitdaging is.


Team ClaudiavanHaeften


Reactie plaatsen