Join de Inner Circle Academy
Je bent uitgenodigd, join nu de Inner Circle Academy

Je bent uitgenodigd, join nu de Inner Circle Academy

Hier bij ClaudiavanHaeften ’s team werken we heel hard (ok, we zijn geobsedeerd) om ervoor te zorgen dat elk detail wordt afgehandeld wanneer Claudia weer een speciale training organiseert …

Maar hoe hard we ook ons best doen, soms gaat het toch mis...

We hebben je laten weten dat om Claudia's training te bekijken, er een speciale link en meeting is georganiseerd om je persoonlijk te laten kennismaken zodat jij kunt zien hoe je je doelen kunt bereiken en het hele jaar door de vaart erin kunt houden. 

Maar we zien dat niet iedereen dat bericht ontvangen heeft.

Jammer!

We laten niets liggen dus hebben we de trainingen meteen op een speciale live pagina geplaatst die je direct kunt bekijken. Omdat het zó speciaal is, blijft deze pagina in de lucht, we sluiten de toegang niet. Dus…wij zouden zeggen, gas erop en ontdek direct de sleutels om van 2022 je beste jaar ooit te maken!

2022 heeft namelijk het potentieel om hét bepalende jaar van je leven te worden - 

het jaar waarin je eindelijk de uitdagingen van de afgelopen 2 jaar zou kunnen doorbreken om sterker, met meer duidelijkheid, meer kracht en meer zekerheid dan ooit tevoren naar voren te komen.

Maar wat je ook gedaan hebt aan training of zelfstudie: we weten allemaal dat dit uiteindelijk niet genoeg is om consistente vooruitgang te boeken.

Dat is de reden waarom Claudia's training, waar zij 5 sleutels onthult voor het creëren van een vervuld en succesvol leven op een consistente basis, een absolute MUST is voor je toekomstige succes...

Dit is wat zij met jou deelt in de trainingen:

  • SLEUTEL 1: Bewaak de toegang tot je geest
  • SLEUTEL 2: Voedt en versterk je lichaam elke dag
  • SLEUTEL 3: Zoek een rolmodel
  • SLEUTEL 4: Onderneem massale actie
  • SLEUTEL 5: …Je moet de herhaling hiervan nog een keer bekijken ;)

Dit is hoe jij verbonden kunt blijven en dit momentum het hele jaar door kunt vasthouden. Want wij weten als geen ander dat het in deze gekke tijd makkelijker dan ooit is om achter te blijven. 

En dat wil zij niet voor jou...

En met de tips en sleutels die zij tijdens de trainingen deelt, ben je uitgerust met enkele van de beste tools om ervoor te zorgen dat je nooit meer achterblijft.

Dus, zullen we starten?

Het is een uitdaging, dat weten we. 

Maar we weten ook dat als jij dit leest, jij je nergens meer door wil laten weerhouden. 

Gefeliciteerd, wij helpen en ondersteunen je, no worries. 

Vandaar ook het abonnement om een jaar lang alle persoonlijke trainingen te volgen, online coaching te boeken, te spreken met andere cursisten én het jaar af te sluiten met een goede en fijne lunch om alles nog eens door te nemen (en dan te vervolgen!).

Claudia weet namelijk zelf heel goed wat het is tegenslag te hebben, depressief te zijn of geen financiën te hebben. Wist je dat niet van haar? Jazeker, het was zeker geen eenvoudige weg. Daarbij versloeg ze de voorspellingen dat je na je 50e geen ondernemer kunt zijn. Ze onderging zoveel operaties dat de intake bij de klinieken haar voornaam kenden als ze weer kwam voor een controle of opname. Ze heeft haar leven omgekeerd, na een lastige jeugd waarin haar ouders 3 x uit elkaar gingen  en 2 keer opnieuw bij elkaar kwamen, er een stiefvader kwam en lichamelijke agressie geen onbekende voor haar was. Ze raakte gefrustreerd, verloor haar enige vriendin aan kanker en werd onterfd door haar vader, haar grote voorbeeld. 

Dat was het keerpunt, toen krabbelde ze op en besloot alles anders te doen. Ze ging lezen, elke dag en las alles van Oprah, Brene Brown, Tony Robbins. Ze las opnieuw de bijbel die al jaren ongebruikt op het nachtkastje lag en bekeek alle video’s over zelftraining. Ze vervolgde haar opleidingen met bedrijfskunde en haalde de master NLP. Ze werkte harder dan hard en voerde alles uit om alsmaar te oefenen. Oefenen, oefenen, oefenen omdat ze wilde groeien. Alsmaar, meer, beter en hield vol. 

Want ze wist dat ze dit wat ze ontdekte met anderen wilde delen, met jou.

Het belangrijkste?

Lees, lees elke dag in ieder geval 30 minuten. 

Wat je ook doet, waar je ook bent, hoe bang je ook bent te verliezen en het niet goed te doen, lees! Voedt je brein, verbeter je leven door de kwaliteit te verbeteren. Claudia leest altijd 3 boeken tegelijk om haar brein alsmaar te voeden en leert iedere dag zodat ze dit voortdurend met jou kan delen. Beter nog? Lees het zelf! Lees romans, zelfhulpboeken, biografieën van succesvolle mensen. Voedt je brein. Elke dag, we beloven je, je ontdekt wat het geheim is voor je leven en voor degenen van wie je houdt.

Als je je brein voedt, elke dag, dan ga je iets beseffen. Je hebt alles in je telefoon, muziek, podcasts, mails. Gebruik je telefoon om te lezen, pak je tablet en pc, en download boeken. Beter nog, bestel boeken die je kunt voelen en zien zodat alle gedachten van mensen die jij bewondert, verbonden worden met jouw brein. Je kunt het je niet veroorloven het niet te doen, het is de sleutel tot jouw toekomst, de moeder van je skills wordt hiermee gevoed en groeit. Zonder dat je het direct merkt wordt je brein ontwikkelt. Wat je hiermee ook overwint is angst.

Angst is een vreselijke emotie, het verlamt je. Moed is ook een emotie, je bent bang maar je doet het toch. Je kunt kiezen voor angst of moed. Kies ervoor om aan je lichaam te werken. Naast je brein verdient je lichaam het dat eraan en ermee gewerkt wordt. Jouw lichaam moet je brengen waar je wil zijn, dus zorg dat je lichaam in staat is dat ook te doen! Je lichaam ontwikkelen gaat samen met jouw totale ontwikkeling omdat je een besluit neemt en dat uitvoert, je hebt daar zelf de controle over. Al is het een wandeling van 30 minuten, voedt het besluit dat je iets wilt en het dan uitvoert. Als je dit doet, en volhoudt, bouw je je momentum. Je brein en lichaam worden hiermee met elkaar verbonden. Een onverslaanbare combinatie.

Vindt een rolmodel

Claudia had haar stiefvader, een captain of industry die haar zag en leerde dat ze de moeite waard was. Hij ging met haar praten en leerde haar alles over sales en import. Hij nam haar mee naar internationale gesprekken op bestuurdersniveau. Zo leerde ze wat ze wilde en hoe de wereld wordt geregeerd. De economie werd duidelijk, de geldstromen, de gunfactor. 

Vindt jouw rolmodel en maak je plan, dit is belangrijk voor je groei. Iemand die je ziet en met je spreekt. Die in je gelooft en met je praat terwijl er geluisterd wordt. En neem dan massieve actie. 

Je wordt dan onvoorstelbaar gesterkt door de kracht die in je ontwikkelt door je brein, lichaam en connectie met je rolmodel.

Het allerbelangrijkste?

Geef meer dan je ontvangt. 

Claudia leerde dit in de tijd dat ze tijdens een faillissement of tijdens de scheidingen van haar ouders geen geld had, en jarenlang elke dag meerdere malen haar bankrekening checkte of ze de boodschappen kon betalen. 

Doe meer voor anderen dan je krijgt, het gaat niet om mij of jou maar om wij en ons. Daar kwam ze achter dat juist in deze tijd dat ze niets had, en ze haar kennis om niet aan ging bieden. Ze sprak af dat alleen als mensen tevreden waren na 3 gratis artikelen, ze dan een opdracht zou krijgen. Dat gaf mensen zoveel vertrouwen dat de opdrachten al snel binnenkwamen. Meer geven dan je krijgt, altijd. Er gaan deuren open die je anders nooit ontdekt had. Ook dit vergt oefening. 

Alsmaar geven en dankbaar zijn dat je in staat bent te geven. Er is altijd meer te geven dan je denkt, van je affectie, van je kennis, van je aandacht, van je kracht.

Dit is het systeem van succes

Niet alleen lezen en oefenen maar het daarnaast ook volhouden. 

Dat is de Inner Circle Academy, met voortdurende oefeningen, met cursussen, met kennis, met toegang tot de online sessies om je vragen te stellen en dit alsmaar te repeteren. Kijk naar alle grote business en sport professionals, gebruik dit systeem, zij doen dit allemaal, want dit is het geheim. Zij vragen zich elke dag af: Maak ik de boot sneller en beter, of houd ik de boot tegen en zorg ik voor stagnatie?

Claudia neemt je mee op haar succes en systeem tijdens de online gesprekken, ze komt direct in je huis of op je werk, op jouw scherm. Zij wil jou het beste geven omdat het haar doel is altijd meer te geven dan te ontvangen. Boek je plaats en committeer jezelf aan dit systeem voor het komende jaar. Dit gaat je leven in alle aspecten verbeteren, je gaat namelijk geloven dat alles mogelijk is omdat je merkt dat terwijl je in dit proces zit, alles zich ontvouwt. De groei, positiviteit en ontwikkeling, doe het. Het is het zo waard om door jou ontdekt te worden.

Welkom bij de CvH family en ontdek wat de toegang voor jou kan doen, laat ons jou servicen en alle kennis en motivatie die we de afgelopen jaren hebben ontdekt, met jou delen. Wordt onderdeel van de Inner Circle en ervaar wat het nemen van actie voor jou betekent. 

Ontdek hoe Claudia haar gezin, kinderen, kleinkinderen, familie en 5 bedrijven runt en in staat is haar energie nog te vermeerderen en haar positiviteit elke dag verder te voeden. Het beste van wat zij weet en kent, deelt ze met jou. 

Om alvast een tipje van de sluier op te tillen, deze 5 sleutels, omdat dit jou op weg helpt. Je gaat hiermee jezelf transformeren, maar ook je omgeving, je familie, je business. Jij wordt de bron van inspiratie, energie en succes voor jezelf maar vooral ook voor anderen.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze top nieuwsbrief (onderaan pagina) en ontvang maandelijkse aanvullende tips en tricks van Claudia van Haeften.

Join Us now! 

Leef met passie, en Gods zegen!

We kijken uit naar je komst en deelname,

Team ClaudiavanHaeften

Reactie plaatsen