Inner Circle Academy | Claudia van Haeften
CLAUDIA VAN HAEFTEN

Claudia van Haeften Consulting deelt

DUURZAAM SUCCES VEREIST CONSISTENTIE

Get Your Goal &

Ontdek de meester in jouzelf

Claudia van Haeften's Inner Circle

claudia-fotos-website

Realiseer jouw doelen en krijg het leven dat jij wilt

Je kunt niet één keer naar de sportschool gaan en verwachten dat je sixpack-abs hebt. Je kunt een taal niet één keer leren en vloeiend spreken...

Hetzelfde geldt voor succes op elk gebied van het leven.

Stel je voor hoe je leven eruit ziet over 1 maand, 6 maanden, 1 jaar als je je inzet om op een consistente basis door Claudia van Haeften getraind te worden, met behulp van haar systematische benaderingen om succes te creëren op elk gebied van je leven... dat niveau van succes en vervulling eruit ziet? Hoe voelt het?

Claudia van Haeften's Inner Circle geeft je de CONSISTENTE training en verantwoordelijkheid om naar je volgende niveau te komen. Je leert dezelfde beproefde strategieën die Claudia gebruikt om een leven te leiden met een enorm doel, passie, overvloed en geluk...

Ben je er klaar voor? Stap dan in de Inner Circle!

Leer van inspirerende webinars en passievolle gesprekken, met zorg samengestelde cursussen, verbindt jezelf met andere professionals en ontvang de inzichten, boordevol verdieping over leiderschap, rolmodellen, visie, styling en business tools.

Claudia's Inner Circle verenigt je met andere creatieve denkers, ondernemers, leiders en zakelijke vrienden om de beste versie van jezelf te worden. Dat is ons doel.

Waarom gebruiken zoveel atleten visualisatietechnieken? Waarom zijn affirmaties zo populair? Waarom lijken de meest succesvolle ondernemers altijd iets bijzonders te weten? Ze putten uit hun vertrouwen, het voedende besef waardoor ze weten waar ze naar op weg zijn. 

Dat maakt deze succesvolle ondernemers krachtige leiders. Houd jezelf niet langer tegen door te denken dat het potentieel voor leiderschap iets is dat je aangeboren is. Dat is het niet. Je kunt je leider en power persoon worden die je wilt.

Jouw kwaliteiten ontwikkelen, stimuleren en voeden helpen jou obstakels te overwinnen, risico's te nemen en in jezelf de manieren te ontdekken om jouw beste leven te leiden.

Leef je beste leven NU.

Ontdek de meester in jouzelf

Inner Circle Coaching

Inner circle coaching, door jouw cirkel van vertrouwen op te bouwen en te leren hoe je de uitdagingen aan kunt gaan, versterk jij jouw passie door betrokkenheid, kracht en skills te bundelen. Daarmee groeit jouw invloed en realiseer jij het leven dat jij wenst.

Ons gedrag is afhankelijk van onze besluiten en de keuzes die we maken.

Zodra je zelf de verantwoordelijkheid neemt, word jij de regisseur van jouw eigen succes.

Claudia's Inner circle biedt een bewezen succesvolle wijze van training. Professionals groeiden van manager naar CEO, werden bestseller auteur of realiseerden de business van hun dromen.

Meld je aan en ontdek het kompas van het leven waarin je direct handvatten krijgt voor het realiseren van jouw dromen en jij jouw beste leven gaat leven.

Nieuwe inzichten, inspiratie, het delen van ambitie en gesprekken geven jou de tools  jouw cirkel van vertrouwen uit te bouwen, zodat je deze gaat versterken met jouw betrokkenheid, kracht en persoonlijke skills.

Zo ervaar je hoe jij invulling geeft aan het vergroten van jouw invloed. Jouw weg naar geluk, groei en succes. Invulling geven aan het leven van jouw allerbeste en gewenste leven. ALLES IS MOGELIJK.

Je dromen omzetten in acties. 

Ons gedrag is immers afhankelijk van onze besluiten en de keuzes die we maken. Zodra je zelf de verantwoordelijkheid neemt, word jij de regisseur van jouw eigen succes, geluk en welzijn.

Door deze bewezen succesvolle coaching krijg jij toegang tot jouw inner circle die je bundelt, en waarmee je betrokkenheid omzet naar invloed, en van reactief naar proactief gaat.  Het leven van je dromen start vandaag.

Claudia's Inner Circle Academy is er voor jou!

Tijdens de online coaching maak je kennis  met de tools en handvatten die jou het leven kunnen geven dat jij wilt.

Ontdek direct strategieën en hulpmiddelen om exponentieel te groeien in het persoonlijke én zakelijke leven.


We werken een jaar samen aan jouw doelstellingen.

Hiermee geven we invulling aan het opruimen van beperkende overtuigingen of andere innerlijke blokkades en maken we de weg vrij voor jouw waarden en focus.


Iedere 4 weken ontmoeten we elkaar in een energieke Teams meeting en bespreken daarbij jouw wensen voor jouw leven. Iedere ontmoeting betekent dat een effectief vervolg geven aan het leven dat jij wil leiden. 


Je maakt in die periode je opdrachten, ervaart stimulans door artikelen en inspiratie te ontvangen, beleeft de back-up en voert je visie en 100 dagen plan uit. We zijn er voor je, bij elke stap van het proces. Je krijgt directe antwoorden en je ontmoet de andere deelnemers om ervaringen mee uit te wisselen.

We sluiten het jaar samen af met een heerlijke lunch waarbij we onze realisatie en progressie delen. 


Je kunt uitzien naar een fantastisch jaar, je beste leven is daarmee direct van start gegaan!

Meld je aan, zodat je kunt starten en we onze eerste afspraak in kunnen plannen. Samen in gesprek over jouw doelstellingen, visie, gewenste realisatie en dan de tools aangereikt krijgen voor actie en impactvolle uitvoering.


Claudia zegt dat de kwaliteit van je leven een directe weerspiegeling is van de mensen met wie je je omringt... kies dus verstandig. Wanneer je lid wordt van Claudia van Haeften's Inner Circle, sluit je je aan bij een elite peer groep van presteerders - van degenen die zich inzetten om meer te worden, meer te doen, meer te geven en meer te dienen. Dit is jouw stap op weg naar jouw realisatie van succes, het is slechts één stap van je verwijderd....Neem nu actie en start met jouw beste leven te verwezelijken.

Deze peer groep houdt je verantwoordelijk, zorgt voor inspiratie en motivatie en wordt je nieuwe geheime wapen op je pad naar succes.

Wat zeggen de deelnemers?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Mooi en persoonlijk verhaal Claudia! Dank je, fantastisch gedaan!

Ik hoor ineens heeeeel veel herkenbare dingen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik hoop dat de online cursus wordt opgenomen, zou het graag nog een keer zien/horen!
Geweldig, zoveel herkenning waarom ik dingen niet doe en handvatten hoe ik het nu wel kan doen!
Business Masters Academy
Ms. Nameless
Add Your Stars
Precies waar ik naar op zoek was, zoveel herkenning, meteen zin om te beginnen!

Claudia spreekt uit ervaring en deelt haar kwetsbaarheid en kracht, geweldig, daar wil ik meer van horen en zien.

claudiavanhaeften
Ms. Nameless
Add Your Stars
Wow, mijn beste leven is bij de eerste sessie al gestart!
De kracht en inspiratie die ik ervaar was precies waar ik naar op zoek was en nodig had. Ook dankzij het boek en de online cursussen kan ik elke dag aan de slag met mijn doelen.
claudiavanhaeften
Ms. Nameless
Add Your Stars
CLAUDIA VAN HAEFTEN

Stap 1:
Identificeer beperkende overtuigingen

Het is belangrijk om eerst op te ruimen alvorens we de groei inzetten. Daarom starten we met een strategiesessie die jou direct meer inzicht biedt in jezelf, je levenskompas, je waarden en je gewoontes en hoe je naar jezelf en jouw omgeving kijkt. 
CLAUDIA VAN HAEFTEN

Stap 2:

Ontwikkel patronen om te overtuigen

We zijn van start! Nu volgen de maanden waarin we werken aan het ontwikkelen van patronen die je gaan helpen jouw overtuigingen te overwinnen en concrete doorbraken te bereiken. Deze patronen worden vaste gewoontes en rituelen die je de rest van je leven zult gebruiken.
Claudia van Haeften

Stap 3:
Versterk jouw patronen en bereik gestelde doelen

In deze maanden versterken wij jouw nieuwe patronen en gaan we deze inzetten om jouw doelen en dromen te bereiken die je aan het begin van de training hebt aangegeven. We sluiten de coaching af met een feestelijke lunch om jouw succes te vieren.Inbegrepen online cursussen bij Inner Circle Academy

CLAUDIA VAN HAEFTEN

SUCCESVOL NETWERKEN

'Zeg mij wie je kent en ik zeg je wie je bent' Het netwerk deelt hoe onze relaties buitengewone implicaties hebben in ons leven. Door ons netwerk te begrijpen en te benutten, kunnen we ons geluk, succes en invloed vergroten.CLAUDIA VAN HAEFTEN

EXCEPTIONEEL LEIDERSCHAP

 Inspirerende leiders starten met waar ze in geloven, waardoor hun  motivatie expliciet wordt. Organisaties die omgevingen creëren waarin vertrouwen en samenwerking gedijen, overtreffen hun concurrentie . En, niet toevallig, hun medewerkers werken er graag.
Claudia van Haeften

ALTIJD STARTEN
MET WHY

Noem het je WHY of je Purpose. Wat belangrijk is, kan jij jouw WHY op ieder moment aan anderen vertellen? Dat is jouw doel en dat van jouw organisatie. De toegang tot warme vriendschappen,  loyale klanten en een succesvoller en gelukkiger leven.


CLAUDIA VAN HAEFTEN

VOL 

ZELFVERTROUWEN

Zelfverzekerd zijn is niets meer dan een geloof in jezelf. Het is het gevoel van zekerheid dat JIJ kunt bereiken wat je maar wilt. Vertrouwen komt van binnenuit en je kunt hiermee manieren vinden om meer zelfvertrouwen te ervaren en te overtuigen.


CLAUDIA VAN HAEFTEN

EINDELOZE 

ENERGIE

Focus op resultaat houden als het lastig is of moeilijk vol te houden, dat kennen wij beter dan wie dan ook. We gaan je meenemen op een input voor de oplossingen die je eindeloze energie geven en je meenemen op de sleutels van succes.

claudiavanhaeften

MASTER JOUW COMMUNICATIE

Mensen nemen beslissingen om emotionele redenen. Om duurzame keuzes te maken, moeten ze deze kunnen rechtvaardigen. Effectieve communicatie zorgt ervoor dat jij van tevoren de logica bepaalt die je nodig hebt om deze rechtvaardiging te creëren.

Jouw volgende niveau begint hier, bij de Inner Circle van Claudia van Haeften

Geweldige artikelen ontvang ik elke keer,
chapeau!!! Hoe jullie elke keer weer zoveel inspiratie en nieuwe inzichten brengen. 
Klasse!

Jan van den Hogen Sociëteit Vastgoed Academy
Jan van den Hogen,
Deka Investment
Ik ben begonnen met de trainingen van ICA. Heb alle begeleidende filmpjes gekeken en wil jullie een compliment maken. Zeer en goed en waardevol. Ik rond komend weekend de eerste cursus af!
lothar-van-der-zwam BMA
Lothar van der Zwan,
CEO, IP2 Bouwmanagement & Adviseurs

Ontvang de complete cursus gratis, nu als introductie !

Een geweldige kans de totale cursus "Krijg het leven dat je wilt" direct te ontvangen en kennis te maken met de directe toepassingen en tools om je leven te transformeren. 

Honderden tevreden cursisten gingen jou voor, mis deze kans en start van jouw droomleven niet!

Krijghetlevendatjewilt
50%
Krijg het leven dat je wilt
Complete cursus ClaudiavanHaeften
Ontvang de cursus direct na jouw aanvraag, gratis ter introductie
Video Aspect Ratio: 4:1

Inner Circle Academy

Wanneer jij besluit dat het tijd is voor je beste leven

Logo Claudia van Haeften
 • Dit is waar het over gaat en waarom je het nodig hebt...
 • Ben je bereid om te te blijven wensen en hopen dat je alles krijgt wat je wilt?
 • Als je antwoord "nee" of zelfs "ik weet het niet zeker" is, dan heb je de NIEUWE inzichten en tools nodig om te profiteren van de kans die er nu voor je is...
 • En dat is precies wat wij elke 4 weken via Teams LIVE via je scherm met je delen én leveren met een volledige database van next level trainingen en artikelen.
 • Boordevol kennis en inspiratie, exclusief voor jou als Inner Circle-lid.
 • Natuurlijk heb jij voortdurend toegang tot de app en mail om jouw vragen te stellen en je kunt binnen 24uur uitzien naar een persoonlijke reactie.
 • Dit zal de ultieme hulpbron voor je zijn - een voortdurende stroom van energie en nieuwe baanbrekende strategieën die je laten zien hoe je de succespaden kunt aanboren die op dit exacte moment in de geschiedenis het allerbeste werken, zodat je niet vastzit aan het blijven wensen of proberen te groeien met behulp van verouderde methoden.
 • De CvH Inner Circle Academy zorgt ervoor dat je vertrouwen groeit en stelt je in staat CONSISTENTE MOMENTUM te creëren.
 • Blijf lezen om te leren hoe...
 • We nemen slechts een klein en beperkt aantal bevlogen cursisten aan, dus wacht niet te lang, vol is vol om de kwaliteit te blijven garanderen!
 • Claudia van Haeften Coaches zijn grondig getraind in alle tools en strategieën om je te helpen je doelen te bereiken op het gebied van relaties, gezondheid, financiën, zaken, tijdmanagement en meer...
 •  En met Claudia van Haeften's s Inner Circle kun je elke maand een diepgaande groepstraining doen met een van Claudia's top Coaches over een van deze onderwerpen, plus je mag JOUW coachingvragen stellen tijdens de Q&A-sessie, elke maand!
 JA! IK WIL NU LID WORDEN VAN CvH'S INNER CIRCLE!

Ontvang nu de strategieën en tools om exponentieel te groeien in jouw persoonlijke- én zakelijke leven, ongeacht hoe de wereld verschuift.


Vele succesvolle (vastgoed) professionals gingen jou voor!

Inner Circle Academy

140,-

Per maand

 • Inclusief Teams gesprekken met jouw persoonlijke coach
 • Inclusief groepsgesprekken met andere deelnemers
 • Inclusief maandelijkse nieuwsbrieven
 • Inclusief webinar training met levenskompas & tools
 • Iedere maand meeting/training
 • Training in schrijven, spreken & communicatie
 • 24/7 contact via app/mail om vragen te stellen
 • Wekelijkse inspiratiemomenten
 • Inclusief online trainingen persoonlijke én zakelijke groei
 • Inclusief afsluitende lunch 
 • Inclusief online boeken en inspiratie momenten
 • Resumé van het Inner Circle Coaching programma
Meest gekozen

Inner Circle Academy

€ 1804,-
1595,-
Per jaar
 • Inclusief Teams gesprekken met jouw persoonlijke coach
 • Inclusief groepsgesprekken met andere deelnemers
 • Inclusief maandelijkse nieuwsbrieven
 • Iedere maand meeting/training
 • 24/7 contact via app/mail om vragen te stellen
 • Inclusief webinar training met levenskompas & tools
 • Wekelijkse inspiratiemomenten
 • Training in schrijven, spreken & communicatie
 • Inclusief online trainingen persoonlijke én zakelijke groei
 • Inclusief een afsluitende lunch 
 • Inclusief online boeken en inspiratie momenten
 • Resumé van het Inner Circle Coaching programma