Hoe jij alles krijgt wat jij wilt
Hoe jij alles krijgt wat jij wilt
29 september 2020 

Hoe jij alles krijgt wat jij wilt

Hi Vriend,

In deze blog nemen wij je graag mee op de ‘3’ hersenkracht technieken (ook wel mind power techniques genoemd). Het belangrijkste aan deze blog is om aan jou duidelijk te maken wat voor enorme superkracht jouw hersenen hebben.

Onthoud daarbij even dat je hersenen de mogelijkheid hebben om vrijwel alles mogelijk te maken, zolang jij de nodige stappen wilt zetten. Wat eigenlijk betekent dat de dingen die je wil nu al in je hoofd zitten. Dit is de reden dat je lichaam en geest altijd synchroon moeten lopen voor het beste resultaat.

Het is dus ontzettend waardevol en belangrijk om je hersenkracht te vergroten, alleen al omdat het je mentale gezondheid kan verbeteren. (en de rest van je leven!)

Met de verzekering dat dit absoluut werk, plus de toepassing van creatieve visualisatie en positief denken, kan jij jouw persoonlijkheid ontwikkelen en sturen naar succes.

Dit zal jou tot nieuwe hoogten brengen en meer vervulling geven in je leven.

Goeroepraat? Die gebruiken deze tekst zeker ook. Feit blijft,dat dit concreet wetenschappelijk onderbouwd is.

Onthoud dat niet iedereen gelooft in de kracht en mogelijkheden van de geest.

Maar wij zijn van mening dat ook als sceptici deze technieken toepassen zij zullen zien dat het wel degelijk een realistische impact kan hebben.

Alles wat je moet doen is geloven, positief zijn en je voorstellen dat er verandering aankomt. Nog beter, er alvast voor bedanken, voor die verandering.

Change is coming!

Nu, als hulp richting jouw succes, de 3 methoden om door middel van je brein je dromen te gaan realiseren en en beter te leven te realiseren.

Positieve beloftes

Positieve beloftes zijn simpelweg de juiste keuzes maken en ervoor zorgen dat jij evenwicht of positieve balans in jouw keuzes blijft houden.

Dit betekent dat jij vanaf nu de dingen gaat doen op een positieve manier.

Ook zijn beloftes jouw mentale gids om toekomstige plannen en acties te gaan ondernemen.

Maak vandaag nog de belofte aan jezelf da jij jouw activiteiten op een positieve manier gaat uitvoeren en geef jezelf een optimistische blik over de doelen die je wilt behalen.

Het goede aan positieve beloftes is dat het jouw échte kracht naar boven kan halen. En dit kan je gebruiken om jouw intenties op een positieve manier te volbrengen. Om te krijgen wat je wil is het belangrijk om goed op te letten.

Lees het volgende aandachtig, neem er even de tijd voor.

Here we go

Het belangrijkste onderdeel van positieve beloftes is om elke dag er mee te vullen.

Een onderdeel dat bij deze beloftes hoort is bevestigingen. Dingen op een positieve manier voor jezelf bevestigen kan heel bevredigend zijn en dat zorgt ervoor dat jij een positiever zelfbeeld krijgt.

Gebruik hiervoor de volgende voorbeelden:

 • Ik kan krijgen wat ik wil
 • Ik ben mooi
 • Ik kan vergeten en vergeven
 • Ik hou van mij
 • Ik kan veranderen
 • Ik heb tijd voor mezelf
 • Ik ben geliefd
 • Ik ben gerespecteerd
 • Ik ben één met god
 • Ik ben een goede vader
 • Ik ben een goede moeder
 • Ik ben een goede zoon/dochter
 • Ik hou van mijn familie
 • Ik ben gelukkig
 • Ik ben tevreden
 • Alles is mogelijk

Dit is een lijst met voorbeelden en het allerbelangrijkste is dat jij deze lijst kan aanvullen.

Probeer elke dag minimaal één ding op deze lijst toe te voegen.

Zo ben je elke dag bezig met een positief beeld van jezelf. Schrijf het op zodat het ook tastbaar wordt, markeer het aan het begin van de dag en je zult merken dat je de hele dag een ander gevoel over jezelf hebt en je hier de focus op kunt houden. Verdwijnt het naar de achtergrond? Pak dan je notitie erbij en start opnieuw, je kunt oneindig opnieuw beginnen, jij bepaalt, jij bent in control.

Visualisatie

Het creëren van visualisaties is een andere techniek waarmee je jouw hersenen traint om te krijgen wal je wilt. Deze techniek wordt ook gebruikt in religies en levensbeschouwing, bijvoorbeeld het Hindoeïsme, waarin spirituele verlichting wordt gezocht.

Een ding is zeker, met creatieve visualisatie, is het belangrijk dat je je in je geest inbeeld wat je graag wil.

Hoewel het grootste gedeelte van de tijd de dingen die jij visualiseert waarschijnlijke materiële zaken zijn, stel je ook ook emotionele dingen voor. Zoals een gezellige familie of een leuke verjaardag, de ouder die je wilt. Overigens kan je ook succes inbeelden, in welke sector je ook werkt.

Morgen het volgende deel van deze blog.

Veel succes met het vandaag volledig focussen op het je inbeelden wat je wenst, en ervoor bedanken dat je het krijgt.

Ga ervoor!

Geniet van je dag,

Claudia en Constantijn

Reactie plaatsen