Het werd ook voor mij beter, leuker en fijner
Het werd ook voor mij beter, leuker en fijner
04 december 2020 

Het werd ook voor mij beter, leuker en fijner

Hi vriend,

In deze video neem ik je graag kort mee op mijn persoonlijke verhaal.

Over hoe onzeker en introvert ik was.

En wat er gebeurde waardoor ik nu honderden of zelfs duizenden mensen durf toe te spreken en daar plezier in heb.

Hoe ik van een angstig iemand een persoon werd die de controle nam over haar leven en daardoor invulling gaf aan het leven van mijn beste leven.

Ik vertel je over mijn jeugd en waarom ik liever alleen thuis op mijn kamer zat, dan dat ik met mensen in contact kwam.

Kun je je dat niet voorstellen?

Het is echt zo, zo was mijn leven tot ik heel langzaam uit mijn schelp durfde te komen en naar voren liep. Ik wandelde met hele kleine stapjes in het leven wat op me wachtte, door mijn zelfverzekerdheid te blijven voeden. Door mensen te helpen, te connecten en business te helpen groeien. Door maatschappelijke problemen aan te pakken. Gedreven door één sterke wens: het beter, mooier en leuker te maken voor anderen.

Hierdoor werd voor mijzelf ook alles beter, leuker en mooier.

Ik neem je in deze video heel even mee op een inkijkje in mijn leven en reis. En deel leiderschapskwaliteiten met jou, omdat jij een leider in je hebt. En ik wil dat je die gaat omhelzen en welkom heten. Die leider gaat jou helpen het leven te leiden wat jij wenst.

Het is tijd.

Zullen we gaan?

Heel veel plezier bij het kijken en laat je me weten of je jezelf herkent hierin?

Succes dan ook met de cursus Leiderschap, het zal je zonder twijfel absoluut gaan helpen de beste versie van jezelf te worden!

Liefs,

Claudia

https://youtu.be/GvrwWGuSJxA

Reactie plaatsen