Groei was nog nooit zo direct binnen handbereik
Groei was nog nooit zo direct binnen handbereik
18 april 2022 

Groei was nog nooit zo direct binnen handbereik

Hi,

Ik val maar meteen met de deur in huis want ik meen dit oprecht. Persoonlijke en professionele groei waren nog nooit zo direct binnen handbereik. 

Eerlijk gezegd denk ik ook continue aan het moment dat ik met jou mag gaan delen wat het kompas van het leven inhoudt, en wat het voor jou persoonlijk betekent jouw focus te gaan leggen op datgene wat jij wenst. Waar jij over droomt en nu binnen handbereik komt. Hoe spannend en geweldig is dat?

Ik zit er echt klaar voor om jou mee te nemen op inspirerende talks, jou toegang te geven tot zorgvuldig samengestelde cursussen, jou te connecten met andere ambitieuze mensen en je daarnaast ook nog eens te gaan verwennen met een nieuwsbrief tjokvol nieuws en inspiratie. Maar het meest verheug ik me natuurlijk jou op 3 mei een deep dive te laten nemen op hoe ik mijn succes realiseerde en welke ervaringen ik heb opgedaan als ondernemer.  Nieuwe inzichten die ik met je ga delen over leiderschap, rolmodellen, stijl in de meest brede zin van het woord en natuurlijk de financiën. 

Ik neem je mee op mijn grote voorbeelden, creatieve denkers, grote leiders en ondernemers die mij hielpen mezelf uit te vinden en daarmee elke dag anderen in hun kracht te kunnen zetten. Dat was mijn doel, ik wilde de meest ultieme versie van mijzelf worden en mijn boek waarin ik je vertel hoe dat zich ontwikkelde, ligt nu bij de uitgeverij. De komende maanden zal dit gedrukt worden en te koop zijn bij bol.com.

Ook weer zo'n super spannende ontwikkeling!

Ik kijk er dan ook enorm naar uit je te ontmoeten de 3e mei maar moet je ook waarschuwen. We kunnen bij het vervolg ervan, het jaar samen de training ingaan en dat jaar afsluiten met een toplunch waarin we terugkijken op jouw jaar van groei en ontwikkeling, niet iedereen aannemen.

Sorry!

Dit is echt voor ambitieuze mensen die echt willen groeien en ontwikkelen. Die echt klaar zijn voor hun volgende level. Die de handvatten die ik bied niet afwachten maar het met beide handen aangrijpen. Met die mensen ga ik dolgraag en heel actief aan het werk. 

Omdat ik me niets fijners kan voorstellen dan jouw groei te zien ontwikkelen. Heb jij je al aangemeld? Ik kijk naar je uit en verheug me je te ontmoeten!

Liefs,

Claudia

Reactie plaatsen