Enorme vervulling realiseren
Enorme vervulling realiseren
17 oktober 2022 

Enorme vervulling realiseren

Beste vriend,

Mag ik je deze maandag meenemen op datgene wat me erg bezighoudt?  Ik kan daar echt van wakker liggen. Want hoewel ik besef dat ik veel geef, aan mijn familie en gezin, aan mijn relaties en aan mijn honden, heb ik altijd het gevoel heb dat het nog meer kan zijn.

"Ik wou dat ik meer kon geven."  Heb je deze gedachte ooit gehad?

Het goede nieuws is dat teruggeven maar één ding vereist om iemand in je omgeving te helpen - en dat is het verlangen in je hart. 

Ik ben nooit vergeten dat toen ik het echt moeilijk had, en ik bij lange na niet zo succesvol was als ik nu ben, er echt mensen waren die mij op weg hielpen. Die in mij geloofden en zich commiteerden aan waar ik mijn hart en ziel aan gaf. Het verbinden van mensen in de vastgoedsector.  Als een webster een netwerk bouwen waarin we over de silo's heen zouden gaan bouwen. Ik was net als ondernemer gestart, reed in de oude auto van mijn vader, werkte alles uit op een door mijn moeder betaalde laptop en werkte 12 uur per dag omdat ik een enorm vuur had dat me dreef. Het beter, mooier en groener maken voor de sector en de fantastische mensen die erin werken. 

We zijn nu bijna 6 jaar later. Het netwerk is gegroeid, we hebben een strategie ontwikkeld waar mensen zich prettig bij voelen, waar business een boost krijgt en waar kennis onvoorwaardelijk gedeeld wordt. We hebben met elkaar een zakelijke familie gecreëerd. Wow wat ben ik daar trots op!

Maar toch zijn we nog maar net begonnen. Wie mij langer kent, weet dat ik ga voor een volle Johan Cruijff Arena, waarin de sector schouder aan schouder staat, blij en verbonden door samen het verschil te willen maken.

En om dat te realiseren is het belangrijk dat we vrienden hebben zoals jij, die ook wensen dat de bouw- en vastgoedsector in elkaar grijpen, waar ketenverlenging plaatsvindt en waar we ons netwerk verder institutionaliseren. Waar we met elkaar blijvend goed nieuws brengen, omdat we samen alles uit ons netwerk halen.

Ook omdat we hiermee aan kunnen tonen aan experts en professionals die ons nog niet zo goed kennen, dat we om hen geven.  We organiseren om te geven door waarde toe te voegen, een hoger niveau bereiken, welke ontwikkelingen er ook zijn of komen.

Door massale actie te ondernemen, geven wij onze tijd, energie en aanwezigheid door elke dag opnieuw die verbinding aan te gaan, expertteams met elkaar in contact te brengen, de communicatie persoonlijk te maken en werkplezier en rendement elkaar feilloos kunnen vinden. 

Dus als je op zoek bent naar een manier om meer te geven juist tijdens de komende donkere en natte dagen, en zeker tijdens de komende feestdagen, overweeg dan om deel uit te maken van de Sociëteit Vastgoed-beweging - en nodig anderen uit om met je mee te doen!

Wannt weet je, het leven roept ons onophoudelijk op om te geven...

En wij denken dat alleen degenen die de kracht van oprechte en op optimalisatie gerichte bijdragen inzetten, de diepste vreugde van het leven ervaren: ware vervulling.

Of het nu gaat om het geven van gratis zichtbaarheid door video's en opnames met interviews zoals wij deden tijdens de laatste internationale vastgoedbeurs of het schenken van jouw tijd, moeite en zorg in het versterken van de sector en daarmee het maximale resultaat in jouw organisatie een boost geven, jouw bereidheid tot connecten en verbinden, jouw vriendelijkheid, liefde en medeleven veranderen levens, letterlijk, echt.

Dus mag ik je mijn vriend noemen? Dat is voor mij een enorme zegen!

"Alleen degenen die de kracht van oprechte en onbaatzuchtige bijdrage hebben geleerd, ervaren de diepste vreugde van het leven: ware vervulling."

Een mooie week gewenst en fijn je snel te zijn bij een van de stichting Sociëteit Vastgoed organisaties!

Team ClaudiavanHaeften

Claudia van Haeften

Reactie plaatsen