Een zegen zijn voor wie je liefhebt
Een zegen zijn voor wie je liefhebt
04 december 2020 
in Geluk

Een zegen zijn voor wie je liefhebt

Hi vriend,

De meeste mensen beslissen nooit voorafgaand aan een ervaring welke kwaliteiten ze willen ervaren. Ze laten hun ervaringen uit het verleden het heden inkleuren, vaak zonder zich daar zelfs maar bewust van te zijn.

Dat kan, jij kunt dit jaar nog je focus verleggen door jezelf een vraag te stellen als: “Welke voorwaarden moet ik in mezelf creëren om het niveau van tevredenheid te ervaren waar ik naar verlang?” of “Waar kan ik me op concentreren en wat kan ik hiervan waarderen?”

Jij bent in charge. Je kunt je toekomst veranderen. BESLUIT dat ondanks de unieke omstandigheden die 2020 met zich meebrengt, de decembermaand een plezierige ervaring voor je zal zijn.

Bekijk nu de cursus van Business Masters Academy ‘Realiseer wat jij wilt’ om te leren hoe je een kleine, simpele verschuiving in je innerlijke wereld kunt maken, die je niet alleen veel meer van jezelf zal laten genieten, maar ook je hart zal openen en je staat van verliefdheid en vriendelijkheid (alleen al naar jezelf toe omdat je deze stap genomen hebt) deze komende maand verankert.

Een zegen voor degenen van wie je houdt

Laat de komende maand een zegen zijn voor degenen van wie jij het meest houdt. En vooral voor jezelf, dat heb je verdiend. Geef jezelf een cadeau waar je jezelf de rest van je leven dankbaar voor bent. En je omgeving waarschijnlijk nog meer.

Ja, ik wil dit, ik wil het anders. Ik ga voor mijn beste leven. Ik ga het doen!

Veel liefs,

Claudia

Reactie plaatsen