Een voorproefje van ons gesprek
Een voorproefje van ons gesprek

Een voorproefje van ons gesprek

Hi,

Ik verheug me enorm op ons gesprek binnenkort! Op 3 mei as neem ik je graag mee op de gouden circle van Simon Sinek en vertel ik je meer over wat ik de Circle van het Leven noem. 

De gouden circle

De gouden circle ontdekken was een openbaring voor me. 

Ik herinner me dat terwijl ik het boek 'Vind je Waarom 'las, ik direct wilde starten met het schrijven van een strategieplan. Ik sprong echt letterlijk op, wilde niet meer eten of praten, ik wilde alleen nog maar aan dat plan werken. De inzichten stroomden als nooit eerder als lava door mijn brein!

Ik werkte toen nog in loondienst en was echt volledig in de ban van wat ik ontdekte. Waarom wist ik dit niet? Waarom had niemand me vertelt dat je waarom bepaalt waar je succes en bezieling liggen? Dat dit de reden is dat je opstaat, dat dit de reden is dat je liefhebt wie je koestert, de reden dat je droomt van wat je werkelijk wilt.  Dit is je vuur, je basis, je passie. Dit is het geheim van ieder succesvol persoon en van ieder sterk bedrijf.

Ik verheug me zo je daar meer over te vertellen!

Ik ben er elke meeting van Sociëteit Vastgoed mee begonnen, jarenlang, omdat het me kracht gaf en ik die energie dolgraag over wilde dragen. "Altijd starten met Waarom". 

Het is ook een van de online cursussen van de Inner Circle Academy. Natuurlijk. Deze verdieping kan niet ontbreken!

Ben je er ook bij op 3 mei as?

Het wordt een intiem gesprek op 3 mei, want ik neem je mee op mijn dromen. Ik vertel je over mijn wensen, mijn onzekerheden en angsten en hoe ik die leerde overwinnen. Ik deel emoties en gedachten die me hielpen maar ook die me steeds weer angstig maakten. 

Omdat dat jou zal helpen en jij ervan kunt leren, niet te doen en te denken wat ik deed.

Ik ga je inzichten geven die mij ontzettend geholpen hebben. 

Die me verder gebracht hebben dan de assistente zijn. Verder dan stil afwachten of ik mee mocht doen.  Die me op lieten staan en me inzichten gaven dat ook ik een bedrijf kon leiden en andere mensen kan versterken. 

Door te luisteren. Door te zien. Door er te zijn. En door enthousiast te zijn. Daar hoef je niet jong en perfect voor te zijn. Echt niet!

De circle van het leven

Het geeft me een trots gevoel jou mee te nemen op de Circle van het Leven. Dat heeft mij, door te luisteren naar Oprah en Tony Robbins ontzettend veel waardevolle inzichten gegeven. Hoop, volharding, lessen geleerd, verder geholpen. Mijn bedrijven en familie te leiden. Anderen in hun kracht te zetten. Het verschil te maken. Geluk te delen.

Deze Circle is namelijk echt een heel handig hulpmiddel om even een pas op de plaats te maken als je klaar bent om je dromen in te gaan vullen.

Deze Circle helpt jou om te beoordelen over welke aspecten van je leven je tevreden bent en waar je graag verandering en verbetering in aan wil brengen. Een positieve verandering wil inzetten. Aspecten waar je meer aandacht aan wil geven. Meer affectie. Meer zorg. Meer tijd. 

Ben jij er klaar voor?

Klaar om je dromen om te zetten in realiteit?

Ik ga je laten zien hoe je dat stap voor stap kunt doen. Door cijfers te geven aan hoe het nu is. Door helder te laten worden wat belangrijk voor je is.  Omdat jij dat zelf aangeeft. Jij gaat dat zien en beoordelen, vanuit je hart.

We nemen vanaf dat moment een jaar de tijd om van de cijfers het hoogst haalbare te gaan maken. Als jij cijfers hebt gegeven aan de belangrijkste waarden in je leven, besef je als je ernaar kijkt, waar de verbeterpunten liggen. Dat maakt emoties los, dat zorgt voor een besef waardoor je actie wil nemen, het verschil wil gaan maken. Voor jezelf. En daarmee voor jouw leven en dat van anderen. 

Het begint met kleine stappen en ik ben er voor je, de hele weg.
Omdat ik deze weg ook gegaan ben, elke stap ervan. Jij gaat mijn fouten daarom niet maken. 

Jouw pad naar de toekomst

Invulling geven aan je visie, aan je waarom is zo waardevol. Het creëert je pad naar je toekomst. Het geeft richtlijnen aan en duidelijkheid. Het geeft je focus en bezieling. Jij bepaalt namelijk waar je heen wilt, met wie je daar wil zijn, en, zoals Paulo Coelho zegt in "The Alchemist", "Als je echt iets wilt, spant het hele universum samen om je te helpen dit te bereiken." 

Wat wil je? 

Wanneer je een specifiek en volledig antwoord op je vraag kunt geven kun je een heldere routekaart maken voor waar je van droomt en waar je ten diepste naar verlangt.

Wat je in de wereld zet, is wat bij je terug komt. Om in de krachtigste versie van jezelf te stappen moet je niet alleen weten wat je wilt, maar ook waarom je het wenst. 

Wil je meer zijn? Meer liefdevol? Tevredener?

Begin te leven vanuit je intentie, en ontdek hoe je leven zich ontvouwt op alle manieren die je wilt.

Ik heb er enorm veel zin in en vindt het ook erg spannend.  Omdat ook ik weer een nieuw aspect van mijn Golden Circle ga invullen, samen met jou.

Zie ik je ook op 3 mei? Ik kijk naar je uit!

Liefs, 

Claudia


Reactie plaatsen