De mooiste tijd van het jaar?
De mooiste tijd van het jaar?
04 december 2020 

De mooiste tijd van het jaar?

Hi vriend,

Staat STRESS bovenaan je lijstje als je denkt aan de feestdagen en de emoties die je voelt?

Zit je hoofd vol met verwachtingen waaraan je moet voldoen en een onmogelijke logistiek die je moet gladstrijken, zoals wie er host, welke geschenken je moet kopen en welk eten je moet serveren? Maak jij je zorgen over budgetten, politiek of gezinsdynamiek zoals familie-onenigheid?

Al deze “stress” staat ons ware genieten van de echte betekenis van het komende seizoen in de weg. Hoe dat komt? We hebben allemaal regels en overtuigingen over hoe de dingen zóuden moeten zijn of hoe mensen zóuden moeten zijn. En als ze niet aan onze verwachtingen voldoen, lijden we. Dan hebben we werkelijke pijn.

Mogen wij je deze in deze bijzondere tijd meenemen op een nieuwe benadering en een andere invulling aan je voorstellen: verwachting vervangen door waardering, leiding geven met dankbaarheid en dankzegging in plaats van zorgen, angst of woede?

Ik beloof je, dat je een totaal andere maand tegemoet gaat. Een waar je niet alleen jezelf, maar ook je familie en je relaties een andere invulling geeft die het nieuwe jaar een totaal andere start geeft.

Je kunt het, het is jouw tijd, laten we samen van 2021 je beste jaar ooit maken. En start daar vandaag mee door je verwachtingen aan te passen.

Lastig ? Hoeft niet, wij hebben er onderzoek naar gedaan en de wetenschappelijke resultaten hierover voor je verzameld.

Bekijk dus gerust de training en cursus Communicatie, Leiderschap of Altijd starten met Waarom. Omdat jouw verwachtingen matchen een fantastische start zijn voor het beste jaar ooit.

Met lieve groet, Claudia

Reactie plaatsen