De expert worden die je wil zijn
De expert worden die je wil zijn
07 januari 2021 

De expert worden die je wil zijn

Hi vriend,

Ik neem je graag mee op hoe ik veel geleerd heb. Door veel te doen, fouten te maken en ervan te leren.

Zo ging bijvoorbeeld het volgende voorbeeld bij mij.

Meesterschap realiseren

Op een avond reed ik met mijn lief naar een hondenfokker ergens in het Brabantse land.

We gingen een pup uitzoeken. Een teckel. Want die waren zo heerlijk eigenwijs. En zo schattig.

Bij aankomst togen we meteen naar het nest, waar moeder teckel lag met een hele sliert jonkies om zich heen.

Een van de kleintjes kwam nieuwsgierig op ons af gekwispeld.

We zakten allemaal door onze knieën en de keus was direct gemaakt.

Die moest het natuurlijk worden. De grootste. De langste.

Dat brutale opdondertje van dat eerste bezoek bleek later een dominante, bijna valse reu te zijn die lief voor mijn lief was maar bijna alle gasten die we thuis kregen begroette met een duivels gegrom, of nog erger.

Als de postbode kwam, rende hij in een rechte lijn naar de voordeur en beukte dan met zijn volle gewicht tegen het glas en rukte de enveloppen uit de hand van de arme PTT-man. Ik hoor hem nóg vloeken.

Hij is meerdere keren zo wild tegen ons tekeer gegaan dat hij bijna over de kop sloeg.  Dit alles omdat er op straat iemand het enorme lef had gehad om langs ons huis te lopen.

Toen ik jaren geleden met Hans en de kinderen zelf een pup ging uitzoeken bij een hondenfokker, keek ik juist met heel andere ogen.

Ik vertelde de fokker dat ik een echte gezinshond wenste, en vroeg haar om het meest lieve en onderdanige reutje uit het nest voor ons uit te zoeken. We wilden géén dominante hond, deze hond moest overal mee naartoe kunnen.

Met als gevolg dat er nu een ontzettend lieve King Charles bij ons in de keuken in zijn mand ligt. De postbode is veilig en hij bijt nooit een andere hond in het bos, of persoon die toevallig binnenloopt.

Maarrrr: het is een enorme bangerd en alleen op mij gefocusseerd. Hij was gisteravond zo bang van het onweer dat hij  urenlang hijgend bij ons heeft gezeten, met een pompende borstkas en paniek in zijn zielige ogen. Hij komt heel schuchter naar voren als er gasten zijn en bijten zal hij zeer zeker niemand, ook geen kleine kinderen die nogal eens bij ons rondrennen. Hij heette Ralph maar vanwege zijn eeuwige afhankelijke natuur noemen we hem al jaren Baby. Want dat is hij, altijd gebleven.

Ik heb hierdoor echt wel mijn lesje geleerd over het uitzoeken van een pup. Kies niet de meest bijdehandte. Maar kies zeker ook niet de meest lieve of onderdanige. De volgende keer ga ik er een beetje tussenin zitten. Als er een volgende keer komt.

Hoe vaak gaat het niet zo in het leven, dat je een aantal keer je lesje moet leren voordat je eindelijk snapt wat je had moeten doen?

Is dat niet ook wat we onze kinderen zien doen, terwijl we op onze handen zitten en onze tong afbijten? Ze leren toch het meest als ze het zelf ontdekken. Ook al zien wij al kilometers van tevoren aankomen wat er gaat gebeuren, laat ze het maar ondervinden. De School van het Leven.

Als je op een bepaalde leeftijd komt en je hebt een béétje geleefd, dan heb je aardig wat diploma’s binnen van de School van het Leven.

In business is het ook zo.

Om een goede ondernemer, manager of eigenaar te worden, ga je door de Business-school van het Leven.

En als volwassene zoek je naar iemand waar je vroeger als kind tegen rebelleerde.

Een leermeester.

Iemand die allang heeft ontdekt wat jij nog probeert uit te vogelen.

Die de codes heeft gekraakt en de geheime formules heeft ontdekt

Oke, hier is de deal. Ik ben al een tijdje 50. En de afgelopen 15 jaar heb ik honderden formules ontdekt.

Daarmee heb ik duizenden ondernemers extreme resultaten zien boeken met hun communicatie, netwerken, presentaties, of gewoontes die ze aanpasten.

Ik noem dat een zaklamp die ik liefkozend Expertise training noem.

Als mijn lamp aangaat, dan zie je in het volle licht alles wat je nodig hebt om de bekendste naam in je markt te worden, met de hoogste status en de hoogste tarieven.

Het resultaat van Expertise training is dat je klanten voor het leven krijgt. Nieuwe vrienden maakt, zakelijke relaties zakelijke vrienden worden. Je je goed over jezelf voelt. Tevreden bent of wordt omdat je weet dat je er alles aan doet en je het daardoor automatisch naar je toe trekt.

Als je wilt dat wij je hierbij helpen, kun je de cursussen bestellen en je hebt dan direct toegang tot de snelste route.

Voor jou maakten wij een versnelde Business-school van het Leven.

Je kunt de donkere route door de braamstruiken en het bos nemen, of je volgt het licht van onze zaklamp.

Het staat in ieder geval vast voor je klaar.

Je hoeft alleen maar de knop in te drukken. KLIK

Reactie plaatsen