Coaching | ClaudiaVanHaeften
Claudia van Haeften

Business Coach
Voor Gedreven Ondernemers & Bevlogen Managers

claudiavanhaeften

Je zoekt een ervaren sparringpartner

"Je bent een ervaren ondernemer. Een gedreven manager. Een zelfstandig opererende directie. Op het eerste gezicht succesvol. Tegelijk kwetsbaar en zoekende. Vaak onzeker. Meer terughoudend dan je zou willen zijn.

Je zoekt een ervaren sparringpartner. Een partner die uit ervaring weet waar jij doorheen gaat, waar je naar op zoek bent, wat je lastig vindt, waar je steeds weer tegenaan loopt. Een partner de luistert, maar uit ervaring antwoorden kent die jij direct kunt inzetten als impact. Die je verlichting en een opening geven.

Opluchting en een weg naar voren. Een partner die de sector kent, absolute geheimhouding inzet, net als transparantie en kwetsbaarheid, omdat we dezelfde taal spreken.

Ik weet namelijk dat je (te)veel op je bord hebt liggen. Je leeft daardoor te vaak en teveel in de waan van de dag. Focus verdwijnt. Je werkt op kracht en karakter, op wilskracht, maar jouw creativiteit neemt af. Je ervaart hier en daar irritatie. Je slaapt niet goed.

Je wilt van werken in jouw bedrijf naar werken aan jouw bedrijf.  Je wenst van kracht naar souplesse te gaan, in je eigenwaarde te geloven.

Van harte welkom. Ik ben een zeer ervaren business coach waar je de diepte mee in kan, maar ook emoties deelt en humor gebruikt. Een warme gesprekspartner die ervoor zorgt dat jij weer heldere keuzes kan maken en die samen met jou nadenkt over vraagstukken die je thuis, of met je zakenpartner en collega’s minder makkelijk kunt bespreken.

Onafhankelijk. Frisse blik van buiten. No-nonsense. NLP master.

Ik help jou oogsten wat jij écht wilt bereiken. Met decennialange ervaring in het begeleiden van professionals in kleine, grote of corporate bedrijven  plus het blijvend werken aan mijn vaardigheden, bied ik jou met zachte hand en persoonlijke betrokkenheid, de allerbeste handvatten voor jouw gewenste toekomst. Zodat je nooit meer terugkijkt met twijfel omdat je nu weet wat jouw weg is".

Bij het bepalen van de juiste koers leidt een scherpe blik van een ervaren business coach tot nieuwe inzichten en ideeën. Als business coach en absolute professional functioneert Claudia als onafhankelijk klankbord, sparringpartner en adviseur in één. Ze kent de sector, kent de weg en is die zelf ook gegaan, met alle kuilen en hoogtepunten. Het resultaat? Helderheid, focus en rust in je hoofd en lijf. En daarna in je organisatie.

claudiavanhaeften

Jij denkt na over coaching. Dat kan niet anders. Je bent hier niet toevallig. 

Misschien denk je: Wat doet een business coach? Wat gaat een business coach mij als ondernemer of manager brengen? Is een business coach de oplossing voor mij? 

Bijna al mijn coach klanten hebben deze gedachten gehad, maar nadat zij ervaren hebben hoe het is om gecoacht te worden weten zij als geen ander dat een business coach inhuren een goede keuze is geweest. Concreet. Oplossingen. Doelgericht. Persoonlijk. Effectief samenwerken aan jouw volgende stap met een ervaren sparringpartner die jou ziet en hoort. Met een positieve focus, bewezen resultaat en een fijne stem. Jouw weg naar jouw toekomst. Tientallen ondernemers en (hoger) management zijn jou voorgegaan. 

Zij zeggen zonder aarzeling allemaal " Dit had ik echt veel eerder moeten doen". 

NB. Claudia begeleidt slechts 2 persoonlijke coaching trajecten per jaar 

claudiavanhaeften
 • Je ervaart te veel tijdsdruk
 • Balans tussen zakelijk en privé? Die is er niet of nauwelijks
 • Je neemt slechte beslissingen of hebt een slecht gevoel over jezelf
 • Doelen? Die worden niet concreet en niet behaald
 • Je blijft twijfelen over het laten groeien van je team of bedrijf
 • Je mist de gewenste discipline
 • Je bedrijf en jijzelf ontwikkelen niet zoals jij wenst
 • Je weet dat er meer is in het leven maar weet niet hoe je het krijgt
 • Je gedachten en emoties blijven je plagen en blokkeren
 • Je hunkert naar succes en financiële vrijheid
 • Je weet dat je op de drempel staat van verandering maar mist de tools


Onderdelen van het coaching traject

people-icon-18

Inzicht 

Als je ander resultaat wilt oogsten dan je gewend bent, is het noodzaak iets veranderen.  Blokkades op te ruimen.

Wat je écht moet veranderen, verkrijg je door inzicht. Kijken, observeren, spiegel voorhouden. 

Tot de kern komen.

Alles begint met inzicht.

Veranderen 

Door te focussen op wat jij wilt en écht belangrijk is. 

Door doelen te stellen. En ook door de juiste strategie te kiezen en échte keuzes maken. Door je eigen blokkades onder ogen te zien.

Terug naar de tekentafel.

Ik ga je helpen.

rocket-bma

Oogsten

Dat gaat eigenlijk vanzelf. Tenminste als je focus houdt. Jouw strategie blijft volgen. Jouw stip op de horizon voor ogen houdt. 

En jezelf niet teveel laten afleiden door je omgeving. Want Resultaat = Focus – Afleiding. 

Ik zal je motiveren om vol te houden. 

En je er op aanspreken als het moet.

claudiavanhaeften

Hoe ziet een coaching bij Claudia van Haeften Consulting eruit?

Wat doet een business coach? Coaching bij mij betekent dat ik met je in gesprek ga, oplossingsgericht.

Mijn coaching is vooral jou zien, met aandacht en humor, warmte en verhelderend.

Alles wat ik als ondernemerscoach voor je doe, leidt altijd tot groei – in alle opzichten.

Géén langdurige contracten, lastige opdrachten of negatieve richtlijnen.

100% doelgericht. 100% effect. 0% slecht gevoel. Altijd effect en een nieuwe weg.

We maken eerst kennis. Dan spreken we een aantal sessies af. Soms heeft iemand maar 1 of 2 sessies nodig om de verandering in te zetten. Meestal zien we elkaar zo’n 1 keer per 4-6 weken en ben ik de rest van de week telefonisch of via de app of Teams voor je bereikbaar. Dat spreken we allemaal samen af, zodat het vertrouwd en comfortabel voelt.

De investering varieert per traject. De meeste trajecten duren zo’n 4 á 5 maanden. Voor sommige ondernemers en managers ben ik in de jaren daarna ook nog steeds hun klankbord. Tijdens het intakegesprek hebben we het erover wat het beste bij jou past en wat er moet gebeuren om je te helpen met jouw groei en de ontwikkeling van jouw bedrijf. Vertrouw me, dit is wat je wilt voor jezelf.

Veel gestelde vragen over een
business coach

Wie is Claudia van Haeften

" Als serial entrepreneur en enorme vastgoed fan is Claudia intens gedreven en enthousiast om het beter, waardevoller, duurzamer en leuker te maken. Vol energie zet zij daarom in op het effectief verbinden van onze relaties.
Haar doelstelling is door het betrokken, persoonlijk en gericht verenigen van relaties, business, maatschappelijke betrokkenheid en kennis, live én online, de veranderende wereld een duurzame invulling te geven.
Families zijn de kracht en basis van het leven. Zowel zakelijk als privé. Claudia bouwt met succes impactvolle families door professionals te versterken in hun creatie, ambitie en persoonlijkheid. De basis is daarbij gefundeerd op loyaliteit en delen. Zo wordt groei gevoed en waarde, succes en geluk gecreëerd. Dat is haar doel.
Dit resulteert in sterke verbintenissen tussen de familieleden.
Deze passie resulteerde reeds in waardevolle communities van honderden aangesloten organisaties, loyale en specialistische netwerken, verrijkende opleidingen, duurzaam samenwerkende relaties, een geaccrediteerde Academy en de blijvende missie oplossingen te stimuleren door te verbinden, nu, vandaag en morgen".

Wat kost business coaching

Coaching is een persoonlijke invulling waar wij bij ClaudiavanHaeften met aandacht en impact invulling aan geven. Je kunt daarbij kiezen voor een jaartraject, met online meetings, online cursussen en een afsluiting met een feestelijke lunch, samen met Claudia. Vanaf € 600,= per jaar.
Je kunt ook kiezen voor een op maat gemaakt traject van 4/5 maanden waarin jij alleen en als unieke persoon wordt begeleid, zodat Claudia alle aandacht en focus op jou heeft. In dit traject maak je een deep dive en nieuwe visie gewaar die je uitvoert en invulling geeft, met jouw wens voor ogen. Vanaf € 4500,- per afgerond en succesvol traject.
Daarnaast kun je kiezen voor in-company training, waardoor jij samen met jouw team getraind en gecoacht wordt en jullie in korte tijd een enorme groei en ontwikkeling realiseren die direct effect heeft op de samenwerking en resultaten. Vanaf € 6000,- per training/totaal.
Wil je een concreet en direct antwoord op je vraag, neem dan even contact op met het team van ClaudiavanHaeften en zij sturen je direct de details toe! info@claudiavanhaeften.eu

Waarom een business coach?​

Een business coach helpt je om je doelen te bereiken door je als persoon, manager en ondernemer te laten groeien en je perspectief te verbreden of positief te veranderen. Want zelfs business coaches hebben een business coach. In de topsport is eigenlijk vanzelfsprekend dat atleten continue de beschikking hebben over een coach. Sterker nog: het is ondenkbaar dat een atleet geen coach heeft. Want zonder coach geen topresultaten. Zo simpel is het. Wordt het niet tijd dat je jezelf ook als topsporter gaat zien? En is het niet zo dat de huidige tijd – waar de (technologische) veranderingen steeds sneller gaan – steeds meer vraagt om topprestaties? Inner Circle Academy levert coaching betekent aan management en directie. Neem snel contact met ons op voor een eerste gesprek. Gezamenlijk stemmen we dan af waarom Inner Circle Coaching voor jou en jouw organisatie de volgende stap is. De volgende stap naar de organisatie en levensinvulling die jij als eerste op jouw wensenlijstje hebt beschreven.

Wat doet een business coach?

Claudia is een gedreven en ervaren business coach die jou helpt om op zoek te gaan naar de groei die jij nog niet optimaal invulling geeft. Zij helpt jou bij jouw strategisch plan, het uitvoeren van jouw wensenlijst en visie en geeft je concrete inzichten en handvatten voor jouw doelstellingen. Het doel hiervan is om bewustwording te creëren waar jij actie op wilt nemen. We komen samen tot zelfinzicht en reflectie om te veranderen of vooruitgang te boeken. Hierdoor wordt er ruimte gecreëerd om te leren en de ontwikkeling te verwelkomen. Hierdoor ga je steeds meer in je kracht staan en beter presteren dan voorheen. Optimaal je talenten en kwaliteiten benutten is dan steeds het logische en waardevolle vervolg.

Wanneer een business-coach nodig?

We kunnen hier maar één antwoord op geven en dat is NU! Niet gisteren en ook niet morgen. Dit betekent dat je niet te laat bent maar dat je ook niet moet wachten op een moment dat niet gaat komen. Het moment dat je beseft dat je er niet alleen voor staat, dat er mensen zijn die jouw talenten kunnen versterken, dát is het moment dat je op zoek moet gaan naar een coach die je bijstaat, die jou ziet en hoort en die jou de tools en handvatten biedt omdat zij daarvoor getraind is, en de meest ervaren coach in de business is. Onderschat niet welke horde je zojuist hebt overwonnen. Je erkent dat er mensen zijn die jou verder kunnen helpen met ontwikkelen en groeien. En je beseft dat iemand is jou kan inspireren om jouw ware potentie boven te halen. Daarom heeft het geen nut om te wachten, want stilstand is achteruitgang. Ga ervoor en boek je afspraak nu meteen, start met het leven van je beste, meest succesvolle en gelukkige leven.

Kan iedere ondernemer bij ons een traject volgen?

Jazeker! Wij krijgen vaak de vraag of onze coaching en training alleen voor vastgoedprofessionals is. Nee, dat is zeker niet zo. Wij helpen en begeleiden alle managers en ondernemers die hun leven naar een volgend niveau willen brengen. Die wensen hebben, verlangens, hoop en ambitie en die daar de middelen en inzichten voor willen krijgen om dat uit te voeren en in te vullen. Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de kennis, de warme persoonlijke begeleiding, de inzichten, ervaring en de opleidingen gevolgd die niet alleen Reikie, NLP, psychologie en bedrijfskunde invulling gaven, maar bovenal de school van het leven van ondernemen invulling gaven, om daar ook succesvol in te zijn. Meld je dus snel aan, dan kunnen we van start gaan.