Leef je beste leven
ClaudiavanHaeften is er voor jou
18 augustus 2022 

ClaudiavanHaeften is er voor jou

Lieve vriend,

Luisteren en praten 

Ik weet niet hoe het bij jou is, maar al mijn opleidingen, en alle academische kennis die ik opgedaan heb waren slechts de onderbouwing door wat ik leerde in de praktijk door met mensen te praten en te luisteren wat mensen willen en nodig hebben. Dat heb ik samengevoegd en hier cursussen voor geschreven, blogs voor gepubliceerd, webinars voor gegeven, netwerken omheen gebouwd, een Academy voor gecreëerd. Ik wilde de beste zijn die ik kon zijn. Niet alleen voor mij, niet alleen voor mijn kinderen maar voor zoveel anderen omdat ik wist dat dit bijzonder is en ik dit wilde delen met de wereld. En dat kan, omdat we de beschikking hebben over websites, social media, nieuwsbrieven en  podia om het te vertellen. 

Ik wilde mensen een unieke persoonlijke service bieden op een hoger level. Ik wilde dit niet allemaal voor mezelf houden, dit was is en is het waard gedeeld te worden. Er was zoveel geleerd in de 40 jaar dat ik werkte, studeerde en ontwikkelde, dat verdiende het gedeeld te worden. Ik kon hier zoveel mensen mee helpen, inzichten geven, handvatten mee bieden en leveren. 

Helpen

Ik kon mensen hiermee helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, omdat ze de kennis bezaten om t weten wat ze nodig hadden voor de volgende stap in hun leven. Ik kon mensen hiermee inzichten geven, over wat beter kon, financieel, emotioneel, lichamelijk en geestelijk. Hun leven een richting geven waar ze naar op zoek waren maar het lastig vonden het vol te houden omdat de informatie zo verspreid aangeleverd was. Ik wilde dat samenbrengen, leren, zodat dromen waarheid werden en al deze mensen de beste versie van zichzelf kunnen worden. Zodat zij zichzelf door een andere lens zouden gaan zien, die mooi was, waardevol, krachtig en de moeite waard. Voor zichzelf en voor anderen. 

Leren van degenen die al succesvol zijn

Wie wil leren van degene die alles heeft meegemaakt in het leven en gevochten en hard gewerkt heeft om boven te komen, succesvol te zijn en dit vol te houden? Ik kan dat vertrouwen, de tactiek en de strategie geven, omdat ik het wil delen en weet waar mensen doorheen gaan in het leven. Strijd, woede, verdriet, afwijzing, slecht zelfbeeld, dealen met narcisten, scheiding, ik weet het, ik heb het meegemaakt en ben beter geworden dan ik was. Door te blijven leren en te ontwikkelen, alsmaar en alsmaar opnieuw en opnieuw. Oncomfortabele acties genomen, steeds opnieuw, genezen, steeds opnieuw. En hier een fulltime carrière van gemaakt, ondanks of dankzij een heel groot gezin en ondernemer als partner die ook 60 uur per week werkt. Het kan, jij kan het, omdat jij het wilt. Omdat jij de beste versie van jezelf wil zijn, van jezelf wil houden, omdat jij oplossingen wil realiseren. Gebruik mijn ervaring, gebruik mijn levenslessen, gebruik mijn introvert zijn wat ik geleerd heb om te zetten naar extravert zijn omdat ik daar mensen het beste mee kon helpen. Mensen de beste versie van zichzelf laten zijn, omdat ik daar concreet de wereld iets mooier mee maak. 

En dat is mijn wens en passie, de wereld beter achter te laten dan ik deze aantrof.

Heel veel liefs en passie,

Claudia

Reactie plaatsen