bereik wat je wilt
Bereik wat je wilt
30 april 2022 
in Succes

Bereik wat je wilt

Hi!

Ik heb de hele middag mijn presentatie voorbereid en sluit deze dag, na ook een geweldig energiek gesprek met een relatie over de groei van haar bedrijf af met een lekkere podcast van Tony Robbins, Want als er iets is dat ik van Tony Robbins leer, dan is het wel het geloof dat je kunt bereiken wat je wilt.

Zeker ook na mijn Master opleiding eerder deze maand zijn de technieken van Tony en dus van NLP weer zo waardevol. De verbinding met positief denken en het gebruiken van je mindset. Ik ben zelf al energiek maar de energie van Tony versterkt dat nog verder!

Wat hij vertelde in zijn podcast ga ik graag met je delen. Zodat het jou ook inspireert.

‘Proximity is Power’

Ze zeggen weleens dat je het gemiddelde bent van de 5 mensen waar je de meeste tijd mee doorbrengt. Dus kies de mensen om je heen met zorg en breng daar dan veel tijd mee door. Ik kan je van harte aanraden een top netwerk als Chepri voor beleggers of Sociëteit Vastgoed voor vastgoedprofessionals voor te gebruiken. Voorbeelden zijn extreem belangrijk voor je groei!

En het grappige is, door deze intentie neer te zetten en daarop actie te ondernemen kom ik constant met inspirerende mensen in contact. Ook weer op de Master opleiding, waar ik graag een vervolg aan geef.

‘The real power is to provide joy to others’

Als mensen iéts gelukkig blijkt te maken, dan is het wel om waarde toe te voegen voor anderen. Iets voor anderen doen. Anderen gelukkig maken. Geven is fijner dan krijgen, echt. En delen is een basisinvulling in het leven. Dat brengt je het hoogst haalbare in kennis, energie, business maar ook in liefde en vriendschap. Je kunt nog zoveel succes realiseren, maar niks evenaart de lach die je op iemands gezicht kan toveren omdat jij belangeloos iets voor iemand hebt gedaan.

Mensen met elkaar verbinden geeft dezelfde vorm van affectie en goed gevoel, zeker doen, want de verbinding met anderen maken is een vorm van liefde die altijd bij je terugkomt. In meervoud.

‘Always do fun things for yourself’

Ik vergat het bijna. Omdat ik zoveel wil geven aan anderen, vergeet ik mezelf soms. Om af en toe zelf ook gewoon te genieten of even niet te werken en te geven. En ook af en toe het bad vol te laten lopen met schuim en lekkere wijn op de rand. Met de muziek hard aan. Een cadeau voor mezelf!

‘Which business are you really in?’

We hebben nogal de neiging om onze functie of de industrie waar we in werken, niet erg boeiend te laten klinken. Terwijl het zo krachtig is als je jouw functie of taak met trots kunt vertellen. En het zo vertelt dat het anderen óók boeit. Dat het beeldend wordt. Ik ben super trots op de vastgoedsector, ik vertelde er mijn moeder net nog over. Unieke sector omdat de maatschappij daar zo bij betrokken is, mensen elkaar kennen en de relaties levenslang zijn, omdat het een sector is waar men elkaar allemaal kent. Loyaliteit en business delen, is net als innovatie voeden zo waardevol om samen te doen. Trots zijn op je sector en bedrijf dus!

‘Create raving fans’

Het gaat niet om klanten krijgen. Het gaat erom dat je fans creëert. Wat je ook doet. Of je nu ondernemer bent of in loondienst. Je wilt altijd topkwaliteit werk leveren omdat dat is wie je bent, en omdat ze dat met trots aan anderen vertellen. Dat is de beste marketing die je ooit kunt krijgen. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet bezig ben om mijn Inner Circle trainingen te verbeteren of de meetings van de Sociëteit te optimaliseren. Ik ben nu bezig Chepri ook naar een hoger level te brengen door ook vastgoed aan te gaan bieden. Omdat ik het graag nóg meer op maat wil aanbieden. At your service, en alleen gaan voor ultiem tevreden, fans dus!

‘Aim high’

Als je grote doelen stelt of groot droomt, gaat je brein anders denken. Het gaat in oplossingen denken waar je normaal niet op zou komen. Je wordt stukken creatiever. Daar word ik blij van, oplossingen stimuleren, anderen verder helpen en in hun kracht zetten. Het beter maken, groener, sterker, mensen met de gewenste zakenpartner verbinden al lijkt dat nog zo onmogelijk. Altijd gaan voor het hoogst haalbare. Yes we can!

Ik heb zelf bijvoorbeeld het doel gesteld om mijn impact voor dit jaar te verdubbelen. Dus dat betekent dat ik dubbel zoveel wil realiseren. Dubbel zoveel wil bereiken. Dubbel zoveel samenwerkingen. Dubbel zoveel leden, zeker! En zo word ik ineens voor interessante uitdagingen gesteld en ga ik creatiever denken. Oplossingen en mogelijkheden die mijn brein op een heel andere manier aan het werk zetten. Love it! Je kunt de acties tegemoet zien.

‘Become an owner instead of an operator’

Ik ben momenteel erg veel aan het werk IN m’n bedrijf. Misschien wel zo’n 80%. De kunst is echter om niet continu IN je bedrijf, maar steeds meer AAN je bedrijf te werken. Eigenaar en founder zijn betekent ook alle ballen in de lucht houden, toch? Nee, dat hoeft dus niet. Ik ontdekte dat ik systemen in kan zetten om meer structuur aan te brengen en meer uit handen kan geven, met vertrouwen, zodat ik me kan focussen op wat echt iets oplevert. Eigenlijk niets meer doen wat niet zorgt voor het opschalen van de bedrijven.

Daarom zal mijn webinar ook meerdere keren online te boeken zijn, zodat het voor iedereen toegankelijk wordt maar ik niet 3x per week een uur deze training hoef te geven. Omdat ik er van overtuigd ben dat iedereen deze transformatie met het kompas van het leven wil horen en zien.  Omdat ik weet welke stappen je daar voor nodig hebt. En omdat ik denk dat je mij daar niet elke keer persoonlijk bij nodig hebt. Die tijd reserveer ik voor de Inner Circle Academy waar ik je graag in de jaar training die ik geef terugzie!

Tot ClaudiavanHaeften, jouw handvat bij jouw passie en jouw weg naar succes.

Liefs, Claudia

Reactie plaatsen